To je to što me zanima!

Djevojčica se bori za život nakon naleta automobila

Osijek: Nešto prije 16 sati ispred sjedišta gradske komunalne tvrtke Vodovod vozačica Golfa (27) naletjela je na djevojčicu (4). Curica je kritično
Vidi originalni članak

Dvije ružičaste tenisice, razbacane 10 metara jedna od druge - na različitim rubovima ceste, ukazivale su da prometna nesreća u ponedjeljak nešto prije 16 sati ispred sjedišta gradske komunalnne tvrtke Vodovod u Osijeku nije bila bezazlena. Niti nekoliko sati nakon prometne nesreće dežurni liječnici Kliničke bolnice Osijek nisu se usudili prognozirati konačni ishod djevojčicine borbe za život. Prema riječima dežurnih liječnika u Kliničkoj bolnici Osijek, djevojčicu je vozilo Hitne pomoći dovezlo na Odjel traumatologije bez znakova života. Prvotni pokušaj reanimacije na mjestu nesreće nije urodio plodom. Tek nakon dosta muka i nevjerojatnih napora medicinskog osoblja KB Osijek djevojčicu su jedva uspjeli reanimirati. Djevojčica je trenutačno smještena na odjelu kliničkog intenzivnog liječenja. Prema tvrdnjama očevidaca, djevojčica je šetala u društvu tri godine starijeg brata. U jednom trenutku mu se otrgnula iz ruku i potrčala preko ceste izvan prostora obilježenog za prijelaz pješaka. U tom trenutku je Golfom naletjela 27-godišnja Osječanka. Doslovno je pokupila djevojčicu autom odbacivši je nekoliko metara. Ulupljenje na haubi Golfa pokazuje da udarac nije bio nimalo lagan. A i tragovi kočenja su bili dugi desetak metara. Djevojčicin brat je odmah otrčao kući po majku. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je stigla vrlo brzo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • opomena 13.05.2008.

    Da, dijete se u bolnici bori za život, a mama tata i ostatak rodbine se regaju na portalu 24sata - moš mislit ^^ Anyways - nadam se da će sve ispasti dobro! Drži se...

  • dancingwoman27 13.05.2008.

    Prestašno jadno dijete a još jadniji taj njezin brat koji će sigurno trebati psiholosku pomoćnakon ovoga i nadam se da ce je dobiti..Ašto se vas roditelja tiče kako tako malu dijecu možete pustiti samu da seću pokraj prometnice?? Ja osobno to ne mogu razumjeti jer i ja sam majka 7 godišnje djevojčice i ne bih je nikada pustila samu u šetnju!!!!

  • Maxich_1 13.05.2008.

    Jadan brat djevojčice, zamislite kako će to utjecati na njega... Roditelji, ne možete dijete od 7 godina zadužiti za čuvanje još mlađeg djeteta. Neoprezno je to, nitko nije kriv direktno, naravno, mala se mogla otrgnuti iz ruke i odraslome čovjeku... Mala drži se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare