To je to što me zanima!

Djevojčice spasile oca, podigle su s njega traktor od tonu i pol

Jeff Smith iz Oregona bio je u vrtu na traktoru kada se traktor prevrnuo i prignječio ga. Njegove kćeri tinejdžerice čule su vriskove i dotrčale mu pomoći. Spasile su ga
Vidi originalni članak

Jeff Smith iz Oregona radio je u vrtu na traktoru kada se traktor prevrnuo i prignječio ga. Dok je polako gubio dah spasile su ga njegove dvije kćeri tinejdžerice koje su pronašle snage i podignule tonu i pol težak stroj.

Hannah (16) i Haylee (14) čule su kako njihov otac vrišti i odmah su otrčale pomoći mu. Navodno su podignule traktor s očevih prsa kako bi mogao disati. 

Smith je prebačen u bolnicu sa slomljenim zglobom i drugim ozljedama, a njegova supruga mislila je da se radi o prvotravanjskoj šali kada su joj ispričali što se dogodilo

Smith je za NBC ispričao kako je dosad slušao priče o ljudima koji zbog naleta adrenalina mogu odgurnuti automobile, ali da 'ne shvaćaš da to stvarno postoji dok nečem takvom ne svjedočiš'. 

Hannah je u jednom trenutku otišla po susjeda koji je došao sa svojim traktorom i skroz oslobodio Smitha. 

Smith je prebačen u bolnicu sa slomljenim zglobom i drugim ozljedama, a njegova supruga mislila je da se radi o prvotravanjskoj šali kada su joj ispričali što se dogodilo. 

Radove u vrtu su nakon nesreće dovršili susjedi, a obitelj je traktoru dala nadimak Sotona. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • tessa 10 13.04.2013.

    Jača je ljubav prema tati nego toliki teret koji su morale dignut. bravo cure..

  • stipo222 13.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Damirpav 13.04.2013.

    i nije baš isto pridić tj kotrljat neš i dić hehehehe malo govanca papamo a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare