To je to što me zanima!

Djevojčice tukle mladića i vikale mu: Oćeš još, je...?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nova Gradiška: Dvije tinejdžerke vrijeđaju i tuku mladića pod okriljem noći na glavnom gradskom trgu. Video snimku nasilja objavili su na internetu
Vidi originalni članak

Nedavno je na internetu osvanuo šokantni video nasilja među tinejdžerima u Novoj Gradiški. Na glavnom trgu dvije djevojčice od oko 15 godina nemilosrdno vrijeđaju i tuku mladića, koji se ne brani, vjerojatno zbog straha od snimatelja. Jedna djevojčica huška drugu: "Udari ga šakom, nije ti brat". Sve mobitelom snima mladić koji se pred kraj snimke pojavljuje u kadru i smiruje jednu djevojku. Cijelo vrijeme cure umiru od smijeha a snimatelj govori: "Ovo ću ja staviti na internet, Bog te je...". Još dvojica mladića sve promatraju i smiju se.
- Oćeš još mamu ti jeb... - govori jedna djevojka, dok je mladić odguruje kako bi prošao i odgovara: "Makni se molim te!" Snimka traje oko dvije minute, a šokirala je građane Nove Gradiške. Brodsko-posavska policija navodno više od mjesec dana radi na suzbijanje maloljetničkog nasilja.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • crazy_sale 23.06.2009.

    ja bi lijepo zamalio ako netko može dati link??hvala puno!!

  • mark antonio 21.06.2009.

    uzas..ne znam sta bih rekla..svaka cast njemu sto je to pretrpio..ja ne znam ja bih izvukla zadnji atom snage i prebila ih...

  • dbranna 20.06.2009.

    Dečko vjerovatno nije htjeo ispast papak i udarit curu pa se pustio, a one su jadne kao i ovaj lik koji snima što psuje boga, to su neki maloljetnici koji su prvi put popili pivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare