To je to što me zanima!

Djevojka (16) je teško opečena po licu na otvorenju izložbe?

Na tinejdžerici su pronašli tragove zapaljive tekućine, a navodno ju je pogodio dio žonglerskog rekvizita performera koji je izvodio točku s vatrom
Vidi originalni članak

Zbog teških opeklina po licu, očima i dišnom sustavu u noći s petka na subotu, oko 2.45 sati, hospitalizirana je djevojka (16). Bila je na otvorenju izložbe neafirmiranih umjetnika u prostoru Akvarija na splitskim Bačvicama. Na tinejdžerici su pronašli tragove zapaljive tekućine, a navodno ju je pogodio dio žonglerskog rekvizita performera koji je izvodio točku s vatrom. Smještena je na Odjel plastične kirurgije gdje se oporavlja.

- Program performansa i otvaranje izložbe završio je oko 22 sata, a koncert oko jedan poslije ponoći. Djevojka je stradala kod ulaznih vrata, a u to doba mnogi posjetitelji već su napustili Akvarij. Ne mogu komentirati što se dogodilo jer je policija radila očevid – rekla nam je Martina Vuković iz studentske udruge Neafirmirana umjetnička scena.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • user_142506 15.01.2012.

    http://web1.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/161284/Default.aspx evo najbliži opis onoga što se stvarno dogodilo

  • mimi mala 14.01.2012.

    Zasto,kako i zbog cega se sve desilo jos ne znamo! Mala se opekla i to po licu a to je strasno,pogotovo jer znam da je klinkama u toj dobi izgled najbitniji,a posebno lice! Eto bila je tu gdje ne treba,ali sad je kasno optuzivati,daj boze da "bude mogla imat popravni"

  • drug Tito_1 14.01.2012.

    eto vikend i opet zla....

Komentiraj...
Vidi sve komentare