To je to što me zanima!

Djevojka (17) je liječniku u bolnici lagala da je pobacila

Djevojka (17) iz Gorskog kotara koja je tek rođenu bebu zakopala u dvorištu kuće vješto je skrivala trudnoću. Otac djeteta navodno je nešto mlađi od djevojke
Vidi originalni članak

Djevojka (17) iz Gorskog kotara koja je tek rođenu bebu zakopala u dvorištu kuće vješto je skrivala trudnoću, tvrde susjedi. Nakon poroda je jako krvarila pa su je odvezli u bolnicu. Večernji list piše kako je liječniku rekla da je pobacila u toalet te da je bila riječ o trudnoći puno manjega stupnja. Liječnik je utvrdio da je rodila nakon što je iznijela cijelu trudnoću te je o svemu izvijestio policiju.

Susjedi su rekli da je obitelj mirna i povučena. Rekli su da su djevojka i njezine sestre dobro odgojene. Djevojka je, kažu normalno išla u školu, družila se s vršnjacima i nije radila nikakvih problema. Za mladića, za kojeg pretpostavljaju da je otac djeteta, kažu da je nešto mlađi od djevojke. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 234

  • ja-ja111 29.07.2013.

    Dajte molim vas vi koji je branite, najprije se informirajte. Dakle, glupaca se nalazi na psihijatriji u Rijeci, nakljokana tabletama samo hoda gore-dolje(toliko o tome da nikad pila i pusila, i sexala se, jel) i pusi. Roditelji joj dodu u posjet jednom u 3 dana. S nikim ne komunicira. Na pitanje kajes li se hladno je odgovorila ni malo. I decko nije mladji, ima 21 god. Majka joj je rekla da je primjetila da se zaoblila ali da je njena prijateljica svaki mjesec donosila krvave uloske kod njih u smece, kao da je sve u redu. Dakle, ovo je sve radeno planski i smisljeno tako da zasluzuje kaznu kao i ini ubojice. I da, navela je da je bebi (curici) nagurala gazu u usta. Znam joj i ime al necu pisati, na drugim portalima pise mada smatram da ubojicama treba objavit podatke. Ugl, metak u celo.

  • tatek 19.07.2013.

    žao mi je djeteta i nje ali sam siguran da u cijeloj ovoj priči postoji još nešto što mi nećemo nikada doznati

  • Palamudan 19.07.2013.

    to se stručno naziva postpartalna psihoza.nažalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare