To je to što me zanima!

Djevojka (20) je umrla: Nesreća u Koprivnici uzela drugu žrtvu

V. K. je bila putnica na motociklu kojim je upravljao 31-godišnji vozač, a koji je sletio s ceste 20 lipnja. Vozač je, podsjetimo, preminuo nedugo nakon nesreće
Vidi originalni članak

Koprivnička policija je priopćila da je u subotu  u 10.30 sati u Općoj bolnici Koprivnica preminula V.K. (20) koja je 20. lipnja sudjelovala u prometnoj neseći u Koprivnici kao putnica na motociklu kojim je upravljao 31-godišnji vozač. 

Vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici svega nekoliko sati nakon nesreće. 

Podsjetimo, vozač je zbog brzine na izlasku iz blagog lijevog zavoja izgubio kontrolu nad motociklom koprivničkih registarskih oznaka i sletio s ceste na travnatu površinu. Potom je udario u prometni znak te betonsku ogradu i zaustavio se nakon udarca u plinski ormarić u dvorištu obiteljske kuće.

Vozač nije imao položeni ispit za motocikle.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • something_44 24.06.2013.

    Valentina mi je bila jako dobra kolegica..žao mi je što je sve tako ružno završilo..opet,on nije imao vozacku il sta god bilo,al takoder i to da je njezin izbor bio da li zeli to il ne..odabrala je to,nije mogla znati da ce se to desiti..nazalost,tako je zavrsilo..bila je jako dobra i nasmijana cura..i tek 20 godina..cijeli zivot je pred njom bio..a ti svi bajkeri,nadam se da uce lekciju..nikog ne osudujem,al da bar malo postuje prometna pravila,da ne vozi cestom za koju pise 80 a ne 230km/h,toga nebi bilo..nazalost..

  • Kofu 23.06.2013.

    I da se provozao pored policije oni nebi reagirali jer bi vidjeli da je motor registriran,dakle nebi ih zanimalo tko vozi taj motor. Isto kao i kod nas u medimurju,balavac 6 razred po cjele dane se vozi na motorima i u autu a policiji i socialnoj sluzbi nema ni traga kolko god se mi mucili prijavljivat

  • Jednostavno HRVAT 23.06.2013.

    I sve 5, ne vidim u cem je tu sad problem, sve lijepo piše! Ko ih šljivi, ima još pun kufer miljardi ljudi na zemlji! (uglavnom previše)! Tko god se ne pridržava osnovnih ljudskih normi ili načela, ima velku šansu naje... i to vam je to, hehe, pozzz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare