To je to što me zanima!

Djevojka (20) skočila u termalni izvor u parku Yellowstone kako bi spasila psa, kritično je

Pas je iskočio iz automobila i zaletio se prema vrelu, a ona je potrčala i skočila za njim kako bi ga spasila. Iz vrelog izvora izvukao ju je njen otac, a pas je na kraju, nažalost, uginuo
Vidi originalni članak

Djevojka (20) završila je u bolnicu i u kritičnom je stanju nakon što je skočila u vrelo u nacionalnom parku Yellowstone kako bi spasila svog psa, prenosi NBC News.

Izvor Maiden’s Grave ima temperaturu vode od oko 93 stupnja Celzija, a djevojka je zadobila opekline od ramena do stopala, izvijestili su iz službe parka. Identitet joj se još uvijek ne zna, a prevezena je u Regionalni bolnički centar u saveznoj državi Idaho.

Pas je iskočio iz automobila i zaletio se prema vrelu, a ona je potrčala i skočila za njim kako bi ga spasila. Iz vrelog izvora izvukao ju je njen otac, a pas je na kraju, nažalost, uginuo.

Prema službi parka, u Yellowstoneu ima oko 10.000 hidrotermalnih izvora, od kojih su oko 500 gejziri. Do sad je u tom nacionalnom parku umrlo više od 20 ljudi nakon ulaska ili pada u termalne izvore.

Iz parka stalno mole ljude da prilikom posjeta parku pripaze na svoje ljubimce te da se ne približavaju previše hidrotermalnim izvorima, a osobito da ne skaču u njih.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 07.10.2021.

    Tempirana bomba koja će kad tad eksplodirati a onda teško nama .

  • kritičar1 07.10.2021.

    ne vjerujem u opis događaja.da se našla u vreloj vodi na 93*stupnja spasa joj ne bi bilo jer bi sva koža sa nje odpala

  • krao_sam 07.10.2021.

    od nečeg se mora umrijeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare