To je to što me zanima!

Tek se vjenčali pa ga žena (21) iz Omiša ubila zbog mirovine?

L.Š. je u pritvoru od 23. studenog. Muškarca je navodno dva puta ubola nožem, a motiv je koristoljublje jer je on primao švicarsku mirovinu. Uhitili su i pomagača
Vidi originalni članak

Djevojka L.Š. (21) iz Omiša u pritvoru je u BIH od 23. studenog zbog sumnje da je ubila Franju Lovrića (36) iz Donje Večerske u općini Vitez, piše klix.ba. Odluku o pritvoru donio je sud u Novom Travniku.

Sumnja se da je djevojka Lovrića prošli petak u jutarnjim satima dva puta ubola u leđa i ubila, a kao mogući motiv navodi se koristoljublje jer je ubijeni primao švicarsku mirovinu. Muškarca je pronašao susjed koji je i pozvao policiju. Iako informacija nije službeno potvrđena, doznajemo.com piše da su se djevojka i muškarac navodno nedavno vjenčali. Tako barem tvrde susjedi kojima se ubijeni pohvalio.

S djevojkom je u Sarajevu uhićen i muškarac S.A. (48) s Ilidže za kojeg se sumnja da joj je bio pomagač.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je jedno vrijeme radila kao konobarica u Vitezu, a navodno se bavila i prostitucijom. Ubijeni je djevojku uočio u ugostiteljskom obrtu u kojem je radila, a nju je, kako se čini, privukla mirovina koju je on primao iz Švicarske, a u koju je otišao zbog bolesti.

Jedan od susjeda novinarima je ispričao kako je djevojka na dan ubojstva uzrujana došla u seoski kafić, popila dva konjaka i tražila tko će ju hitno odvesti do Viteza.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • još koji dan do otkaza 26.11.2012.

    mogla ga je lagano trovati, a ne odma pa nožem, sad će sirota ostati bez mirovine

  • bbb Ivo 26.11.2012.

    Veselit ce se Svicarci, jedna mirovina manje jer oni sve kroz franak gledaju. Pokoj mu dusi a gusku i pomagaca u zatvor dozivotno.

  • Angie5555 26.11.2012.

    jadan čovjek, očito mu je donji mozak pomutio glavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare