To je to što me zanima!

Djevojka čikaškog ubojice: Ne vjerujem da je to učinio

Mladić Stephen Kazmierczak (27) ušetao je na Valentinovo na sveučilište NIU u okrugu Dekalb u državi Illinois, ubio petero studenata i potom sebe
Vidi originalni članak

Toliko si učinila za mene, najbolja si i iskreno te volim. Nemoj me nikad zaboraviti, poručio je za Valentinovo svojoj djevojci Jessici Stephen Kazmierczak (27). Nakon toga je maskiran crnom čarapom uletio na sveučilište NIU u okrugu Dekalb, u državi Illinois, ubio petero studenata i sebe.
U intervjuu CNN-u Jessica Bay, koja je sa Stephenom hodala dvije godine, kaže da nikad nije pomislila kako bi on tako nešto mogao učiniti te da ništa nije ukazivalo na to.
- Osoba koju sam poznavala nije osoba koja je počinila masakr. Steven kojeg znam bio je vjerojatno najbolja osoba koju poznajem - ispričala je Jessica.
Steven je, prema njezinim riječima, imao teško djetinjstvo, a nakon što si je nekoliko puta namjerno nanio ožiljke po rukama, natjerala ga je da joj obeća kako to više neće činiti. Ipak, priznala je da je povremeno uzimao Prozac zbog napadaja panike, a nedavno je prestao jer se osjećao, kaže, kao zombi. Djevojci, pak, nije bilo čudno ni to što Stephen u kući ima sačmaricu i pištolj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Roci 20.02.2008.

    U Americi svi u kuci imaju sacmaricu i pistolj

  • buzdovan 18.02.2008.

    \"Steven je najbolja osoba koju sam poznavala\"!? Naravno, a ti si tipična američka kretenuša. Malo si je nanosio ozljede, malo je žderao Prozac, imao je sačmaricu i pištolj i bio je divan...

  • kikulići 18.02.2008.

    znam da se kaze da je ljubav slijepa,ali jebote

Komentiraj...
Vidi sve komentare