To je to što me zanima!

Djevojka na meti manijaka: Vreba me SMS silovatelj!

Studentica Dora (19) svaki dan dobiva poruke u kojima joj netko piše da se samozadovoljava i da ga nazove. Šalje joj i fotografije svog penisa
Vidi originalni članak

Draga, kaj radiš sada? Ja sada masturbiram gol, nazovi me sad, piše u porukama koje svakodnevno dobiva Dora, 19-godišnja studentica iz Kutine. Sve je počelo na Božić. Nepoznati muškarac joj je počeo slati SMS poruke u kojima izražava svoje seksualne želje i maštarije. Do danas nije prestao.
- Promijenila sam broj i tada je kratko prestao. Onda je nekako saznao moj novi broj i ponovno počeo slati poruke. Jednom sam bila u trgovini i dobila sam poruku: 'Gledam te’. Nisam se usudila izaći nego sam nazvala prijateljicu da dođe po mene - kaže Dora i dodaje kako je “stalker” znao čak i ime cimerice s kojom je živjela u Zagrebu.
- Normalno da me je strah. Ja više nikuda ne idem sama, samo u društvu. Pod krevetom imam malu palicu - priča Dora. Satima je sjedila i razmišljala poznaje li možda osobu koja joj šalje poruke. Nije se mogla sjetiti nikoga.
Ona nikad nije odgovorila nepoznatom muškarcu, ali ga je nazvao njen otac. Nije uspio saznati tko je “stalker”, ali prema glasu procjenjuje da je riječ o starijem muškarcu. Cijela obitelj mjesecima je zabrinuta za Doru.
- Ne znam što da radim. On ne prestaje. Sada je počeo slati i fotografije svog penisa - kaže Dora i pokazuje MMS koji je dobila. U krupnom planu je muškarčev penis u erekciji. Lice ili ikakav detalj, koji bi odao identitet manijaka, se ne vidi.

SLAO JE I PORUKE KOJE POKAZUJU DA JE PRATI
Nepoznati manijak poruke šalje svakodnevno i tako već mjesecima. No maštovit nije. Gotovo svaka poruka ima identičan sadržaj. Muškarac kaže da se samozadovoljava i poziva Doru da ga nazove. Nekoliko puta poslao je i zastrašujuće poruke. Znao je ime Dorine sustanarke.
- Očito je da me prati i da se raspituje o meni. Od kuda bi znao ime cimerice - kaže preplašena studentica. Manijak joj je više puta napisao i da je gleda. Dora priča kako je takve poruke najviše plaše. 

BEZ ZAKONA POLICIJA NE MOŽE POMOĆI
Dora se pokušala spasiti kao što bi i svaki građanin. Manijaka je prijavila policiji.
- Otišla sam na policiju u Kutinu, ali su mi rekli da oni tu ništa ne mogu. Manijak mi nije prijetio, a ja nisam maloljetna - priča Dora. Isto nam je potvrdio i Dubravko Novak, iz Ravnateljstva policije.
- Nema zakona protiv poruka, pa policija ne može pomoći - kaže Novak.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Pike75 05.08.2008.

    Mnogo vike za ništa.

  • Miso26 04.08.2008.

    E jadne li nam države, kad je siluje ili nedaj bože ubije možda će pokrenuti istragu. Pazite izjavu NIJE MALOLJETNA, znači može je se silovati bez problema ! A umjesto da lijepo odu do operatera pa ga lociraju i odu mu tamo i ubiju boga u njemu, pa nece slati sms-ove i mms-ove! Za takve idiote treba Američki zakon i doviđenja.

  • josipad19 03.08.2008.

    policija joj nije mogla pomoći i zato smo zvale novinare.. htjele sam da izađe njegov broj u novinama.. ali nakon intervjua i svega, novinar nam je javio da je razgovarao sa urednicom i ona mu je rekla da ne smiju objaviti broj, tj. niti jedan od ta dva. već je tu pod komentarima bio objavljen broj ali je obrisano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare