To je to što me zanima!

Djevojka neoprezno prelazila cestu pa je udario automobil

Pješakinju (27) je u Plaškom udario vozač (27) koji je obilazio teretno vozilo, koje se nalazilo zaustavljeno na prometnoj traci udario. Cura je neoprezno prelazila kolnik
Vidi originalni članak

U naletu automobila teške tjelesne ozljede je u četvrtak oko 11.15 sati zadobila pješakinja (27) dok je neoprezno prelazila kolnik u Ulici Plitvička cesta u Plaškom. 

Osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka upravljao je Plaščanin (27) koji je prilikom obilaženja teretnog vozila koje se nalazilo zaustavljeno na prometnoj traci udario u pješakinju koja je neoprezno prelazila kolnik. 

Materijalna šteta veća je od tisuću kuna. Protiv pješakinje će biti podnesen obavezni prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fiore 13.12.2013.

    dobro djevojka je neoprezno prelazila cestu i auto je udario-(kriva je) !,a to što je kamion bio zaustavljen u traci,zar i on nije kriv jer je ometa promet?danas dođu upale sva četiri žmigavca i staju gdje je koga volja,pa zar i to nije prekršaj?po meni u ovom slučaju kriva je djevojka,ali i vozač kamiona!

  • zorica12 13.12.2013.

    Draga "novinarko" ! Ajde si pročitajte članak još jednom (što ste trebali napraviti prije objave)... I nije vam neugodno? Ovaj članak meni izgleda kao da ga je pisalo djete u 2. osnovne (makar bi oni bolje napisali)...

  • GOLI_OTOK 13.12.2013.

    sigurno je opet policajac vozio

Komentiraj...
Vidi sve komentare