To je to što me zanima!

Djevojka pobjegla iz komune pa preminula od predoziranja?

SPLIT: Policija je u subotu ujutro pronašla mrtvu djevojku u drvarnici zgrade. Nedaleko od nje zatekli su ženu (31) u dosta lošem stanju. Prevezli su je u bolnicu
Vidi originalni članak

Splitska policija je u subotu ujutro oko 4 sata zaprimila dojavu o mrtvoj djevojci u drvarnici zgrade u Držićevoj ulici. Nakon što su došli u zgradu pronašli su tijelo djevojke u srednjim dvadesetim godinama. Nedaleko od nje zatekli su ženu (31) u dosta lošem stanju. Prebacili su je u KBC Split, gdje su joj pružili liječnićku pomoć. Žena se oporavlja i nije u životnoj opasnosti. 

Po nalogu istražnog suca tijelo mrtve djevojke su prebacili na Odjel patologije, gdje bi trebali utvrditi djevojčin identitet i uzrok smrti. Prema neslužbenim informacijama uzrok smrti je predoziranje heroinom. Navodno su u pitanju ovisnice koje su pobjegle iz komune na splitskom području. Moguće je da im je nakon apstinencije tolerancija na drogu opala, ili su naletjele na čišći heroin. Skrovište im je u drvarnici ponudio prijatelj. Još je nepoznato da li im je i pomogao nabaviti drogu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_102315 22.05.2011.

    legalizacija lakih droga je resenje...

  • Essera 22.05.2011.

    Moja prijateljica umrla je sa 19 godina,imala je tumor. Sjećam se kako je rekla da nimalo ne žali one koji si svjesno oduzimaju život. Ona je htjela živjeti,ali sudbina joj nije dala...Te riječi su mi ostale urezane u pamćenje.... Žalim roditelje i tu djevojku,ali bila je jako sebična. Upropastila je život roditeljima,a nje ionako više nema...

  • Velečasni 1 21.05.2011.

    Velika muka i tuga za roditelje kada im djeca tako skrenu,i za žaliti je roditelje.Ali ti narkomani su sami tako htjeli,pa ih nije za žaliti.To su odrasli konji a ne djeca i moraju znati što rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare