To je to što me zanima!

Djevojka poginula, vozač ozlijeđen nakon slijetanja

J.I. (28) iz Grabarja na mjestu je preminula, a teško je ozlijeđen P.K. (23) iz Velike Kopanice. Sletio je u kanal i udario u beton kolnog ulaza
Vidi originalni članak

Pedesetak minuta poslije ponoći u noći na nedjelju u mjestu Podrckarvlje kod Slavonskog Broda poginula je J.I. (28) iz Grabarja, a  teško  je ozlijeđen vozač P.K. (23) iz Velike Kopanice. Mladi vozač je prebačen u slavonskobrodsku Opću bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život.
- Vozeći Daciju Logan  prema Čaglinu, vozač je najvjerojatnije zbog veće brzine i ne držeći se svoje trake, zahvatio travu uz desni rub kolnika, te sletio u oko 1,5 metara dubok odvodni kanal pored ceste. Prednjim dijelom auta udario je u beton kolnog ulaza. Od siline udara djevojka koja je bila suvozačica na mjestu je preminula – rekao je Stjepan Franić, istražni sudac Županjskog suda koji je obavio očevid.
- Samo što sam zaspao pred kućom je nešto strašno puklo. Pogledao sam kroz prozor na cestu i na suprotnoj sam strani u kanalu vidio auto. Istrčao sam, kao i još tridesetak mojih susjeda. Djevojka je još disala oko dvije minute i preminula. Mladić je bio pri svijesti, netko od susjeda pitao ga da li može micati nogama, rekao je da može i onesvijestio se - kaže Stjepan H. ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća. Auto je prebačen u prometnu policiju u Slobodnici i vještačenjem će se utvrditi da li je zbog tehničkog kvara došlo do slijetanja u kanal.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare