To je to što me zanima!

Djevojka teško ozlijeđena u naletu auta na zebri u Ilici

žena (51) vozila je Škodu zagrebačkih registracija i dolaskom do raskrižja s Maričićevom ulicom, gdje se nalazi pješački prijelaz nije vozila dovoljno sporo kako bi sigurno stala i propustila pješake
Vidi originalni članak

Djevojka (24) teško je ozlijeđena jučer poslijepodne u prometnoj nesreći na zagrebačkoj Ilici. 

Kako su izvijestili iz policije, oko 19.20 sati žena (51) vozila je Škodu zagrebačkih registracija i dolaskom do raskrižja s Maričićevom ulicom, gdje se nalazi pješački prijelaz nije vozila dovoljno sporo kako bi sigurno stala i propustila pješake. 

Vozačica nije zaustavila vozilo, već je zbog takve vožnje u nastavku kretanja vozilom naletjela na 24-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

Liječnička pomoć pješakinji pružena je u KB Sveti duh.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • gif 27.06.2021.

    I pjesaci imaju obavezu pogledati nadolazeće vozila i uspostaviti kontakt očima sa vozačem iako imaju prednost. I vozač  može  pogriješiti Ali većina pješaka  u Zagrebu ide ne gledajući  ni lijevo i desno kao da će  u slučaju  udara vozač  završiti  u traumi a ne pješak.  Ne opravdavam ženu  vozača  ali ponekad pješak  oklijeva pa istrči i teško je procijeniti kuda će pa vozač  pogrešno  procjeni da pješak neće prelaziti u tom trenutku. Zato je najbolje imati kamere u autu. 

  • tvex 27.06.2021.

    Nadam se da bu se cura izvukla... bas sam prolazio mozda min nakon nesrece to je vrlo teska nereca bila... Uzrok je sunce koje nekim 20metara prije zebre naglo osljepi

  • zelena mamba 27.06.2021.

    Ova kaj je vozila ili je bila pod gasom ili je imala mobitel u rukama i pisala poruke . Ne bi bilo prvi put .

Komentiraj...
Vidi sve komentare