To je to što me zanima!

Djevojka ukrala 8,2 mil. eura u Njemačkoj, skrivala se 3 godine

Pljačka je otkrivena tek četiri dana kasnije jer je u međuvremenu bio blagdan Duhova. Pljačkašica je pobjegla u inozemstvo. Predala se u utorak u zračnoj luci
Vidi originalni članak

Yasemin G. (31) je 21. svibnja 2021. godine ukrala 8,2 milijuna eura od tvrtke u Bremenu koja se bavi transportom novca. U utorak su ju konačno uhitili u zračnoj luci u Bremenu. Sama se predala.

U međuvremenu su turski mediji objavili video snimke na kojima se vidi kako je Yasemin kao radnica spomenute tvrtke pakirala novčanice u kazete koje su se onda transportirale u bankomate u bankama. Dok je tako novac stavljala u kazete jedan je dio stavljala u sigurnosne vreće i u velike ladice na kotačićima pa pokrivala smećem.

BIZARAN BOKSAČKI MEČ VIDEO Pljačkašica ušla u ring pa pobjegla nakon dvije sekunde?!

U petak prije Duhova kada je većina njezinih kolega bila slobodna, a kamere unutar firme nisu radile, izgurala je ladice van i vreće s novcem natrpala u Mercedes Vito. Vozilo je ranije iznajmila njezina pomagačica i na njega stavila ukradene tablice, piše Bild.

Tek četiri dana kasnije odnosno nakon što je prošao blagdan Duhova, pljačka je otkrivena. Yasemin je tada pobjegla u inozemstvo, a uhvaćena je sada dok se vraćala iz Turske. Trenutno je u pritvoru. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LILIKA O LILI 22.03.2024.

    Idealan kandidat za stranku

  • UvijekIznova 22.03.2024.

    Dat joj barem poziciju potpredsjednice vlade

Komentiraj...
Vidi sve komentare