To je to što me zanima!

Djevojku (17) silovali na plaži: Trojici zatvor, a dvojici nadzor

Podsjećamo, zadarska srednjoškolka (17) je s majkom u nedjelju, 3. studenog 2013. godine u 8 sati preplašena i uplakana ušla u prostorije PU zadarske i prijavila policiji višestruko silovanje
Vidi originalni članak

Na izricanju presude petorici mladića koji su u studenom 2013. godine na zadarskoj plaži Kolovare grupno silovali i iživljavali se nad 17-godišnjom djevojkom, Županijski sud u Zadru u utorak je njih dvojicu proglasio krivima za silovanje dok je trojicu okrivio za spolni odnos bez pristanka s maloljetnicom. 

Prvooptuženi mladić nepravomoćno je osuđen na četiri godine i deset mjeseci zatvora, drugooptuženi na tri godine maloljetničkog zatvora. Četvrtooptuženi osuđen je na maloljetnički zatvor u trajanju od godine dana, dok su trećeoptuženi i petoptuženi kažnjeni pridržajem maloljetničkog zatvora u trajanju od tri godine, što znači da neće biti u zatvoru, ali će se tri godine nad njima vršiti nadzor, piše zadarski.hr. 

Suđenje je bilo strogo zatvoreno za javnost i novinari nisu imali pristup niti u samu zgradu suda. Petoricu mladića u dobi od 16, 17, 18, 19 i 22 godine teretili su za kvalificirani oblik teškog silovanja na štetu djeteta. Podsjećamo, zadarska srednjoškolka (17) je s majkom u nedjelju, 3. studenog 2013. godine u 8 sati preplašena i uplakana ušla u prostorije PU zadarske i prijavila policiji višestruko silovanje. 

Idi na 24sata

Komentari 246

  • ivanbiljan68 10.03.2016.

    Došli se momci"isprazniti,ali treba da ih sud dobro"isprazjni,a ovo što su dobili,i kad im odbiju za dobro vladanje,ostat će se samo na kojem mjesecu,i van u nove pohode i avanture.

  • mede 10.03.2016.

    Koja je razlika između silovanja i spolnog odnosa bez pristanka,zar to nije isto?

  • sve u 16 09.03.2016.

    treba donijeti nove zakone,ma za samar u prdekanu na nekoliko mjeseci a za ovakve slucajeve dozivotna brate pa da vidimo kad ce se kome dici

Komentiraj...
Vidi sve komentare