To je to što me zanima!

Djevojku omamili i prodali kao leš da bi ju udali za pokojnika

Jedna obitelj sa sjevera Kine za 4000 eura kupila je "leš" djevojke kako bi ju pokopali kraj svoga sina kao "mladu duha". No, tijekom pokopa mlada je oživjela i počela udarati po lijes...
Vidi originalni članak

Jedna obitelj sa sjevera Kine za 4000 eura kupila je "leš" djevojke kako bi ju pokopali kraj svoga sina kao "mladu duha". No, tijekom pokopa mlada je oživjela i počela udarati po lijesu. 

Užasnuta obitelj otvorila je lijes, a iz njega je tada iskočila mlada Zhao Mei. Ustanovljeno je da je nesretna Zhao gluhonijema i zaostala u razvoju te da je bila žrtva trgovine ljudima. Otmičari su je omamili jakim lijekovima i obitelji prodali kao leš.

Policija je uhitila šest osoba upleteni u lanac trgovine ljudima. Riječ je o grupi koja je prodavača žene i tjerala ih na prostituciju. Tijekom uhićenja spašeno je pet žena.

Nesretna Zhao prevezena je u bolnicu. U Kini, inače, obitelji mogu vjenčati svoje preminule kupujući mrtva tijela mlade ili mladoženje. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • trbuhozborac_1 13.12.2016.

    Užas, ali kada bi ljudi znali za istinu - da nakon smrti ne nastavlja ništa živjeti - odnosno da u Bibliji jasno piše da svaka duša umire i da smrću neke osobe (osoba = duša) prestaje svijest i svaki oblik bilo kakvog djelovanja, onda se nebi po svijetu dešavale svakojake ludosti i kriva vjerovanja o zagrobnom životu i reinkarnaciji. Postoji samo mogućnost ponovnog vraćanja umrle osobe (duše) u život (nakon dužeg ili kraćeg nepostojanja), ali putem uskrsnuća, o čemu su govorili mnogi Božji zastupnici (pisci Biblije).

  • Anđelika 12.12.2016.

    Srećom, imaju sve manje trgovina kod nas i budala koje su kod njih kupovale.

  • exorcist 12.12.2016.

    Super, ajmo i ove pozvati u Europu da nas obogate svojim običajima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare