To je to što me zanima!

Do deblokade pregovora u kafiću ne toči Laško pivo

Osim piva, kafić na Mljetu ne poslužuje ni ostala slovenska pića. Svi su gosti prihvatili moju odluku i pohvalili su je, rekao je vlasnik Petar Didović
Vidi originalni članak

Radim u luci i odjednom mi je zapeo za oko natpis na kafiću na otoku Mljetu. Došla sam bliže i vidjela da piše kako se u kafiću više ne toče slovenska pića, rekla je naša čitateljica Ivana Kraljić iz Splita koja je fotografiju snimila u četvrtak.
Vlasnik kafića "Djedo" Petar Didović, koji je i stavio natpis, kaže da će tako biti sve dok se Slovenija i Hrvatska ne dogovore.
- Stavio sam taj natpis jer su nam Slovenci blokirali pregovore. Zašto onda mi ne bi bojkotirali njihove proizvode? Svi su gosti prihvatili moju odluku i pohvalili su je - kaže Petar Didović iz Sobre.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sikorsky 19.12.2008.

    Bravo! Sto posto češ dobit čin Generala!!!Možda če koji Hrvatski nosač Aviona nosit tvoje ime?!Smanjit češ broj pijanaca na otoku.Bravo ti si pravi patriota!!!

  • 25sat 19.12.2008.

    tako treba, al ne samo na Mljetu,(Bogu iza tregera) krenimo od ZG, ajmo dične Hrvatine ! (ni)je sve u zaradi. ovi u Puli su garant suzdržani, ko i slovenci

  • rikošet 19.12.2008.

    BOJKOT Slovenskih proizvoda

Komentiraj...
Vidi sve komentare