To je to što me zanima!

Do ideje za uređenje vašeg prostora za svega 25 kuna

Savjeti za uređenje stana: Na sajmu stanovanja u zagrebačkoj Areni će biti prikazane i 2 simulacije stanova u pravoj veličini. Ulaznica stoji 25 kuna
Vidi originalni članak

Vodeći svjetski proizvođači namještaja napokon će moći u Zagrebu prezentirati najnovije trendove u uređenju stanova. Najčitaniji svjetski magazin o modernom stanovanju Elle Dekor i vodeća izdavačka kuća u Hrvatskoj Adria Media pokrenuli su prvi Elle Dekor Sajam stanovanja. Na 5000 četvornih metara u zagrebačkoj Areni od 28. do 30. svibnja posjetitelji će moći razgledati proizvode različitih dizajnera namještaja i građevinskih tvrtki, maštovite ukrase zbog kojih svaki stan postaje dom, tkanine i slično. Gosti će moći sudjelovati u radionicama, kreativnim raspravama i savjetovanjima o uređenju. Tema je ‘Hrvatski produkt dizajn’.
- Sajam je veoma važna stvar za Zagreb, pogotovo u doba krize. Prodajnog je karaktera i očekujemo oko 25.000 posjetitelja - rekla je Andrea Marković Mihić, direktorica projekta. Na sajmu će biti prezentirane i dvije simulacije stanova u pravoj veličini, na više od 500 četvornih metara. Uredit će ih arhitekti kako bi ljudima dočarali svoje viđenje ugodnih životnih prostora. Ulaz je 25 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare