To je to što me zanima!

Do izmjene Statuta stranke na čelu Laburista će biti N. Tireli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Statutu Stranke nije predviđena situacija biranja novog predsjednika. Na jesen će se održati izvanredni sabor gdje će se izmijeniti Statut i stvoriti uvjeti za izbor
Vidi originalni članak

U Statutu Stranke rada nije predviđena situacija biranja novog predsjednika. Zato će se na jesen održat i izvanredni sabor stranke gdje će se izmijeniti Statut te će se stvoriti uvjeti za izbor predsjednika. Novog šefa Laburisti će izabrati u roku od godinu dana, a dotad će vršiteljica dužnosti biti Nansi Tireli.

- Moramo poboljšati komunikaciju između središnjice i ogranaka stranke. To smo malo zanemarili jer smo tražili svoje mjesto na političkoj sceni-rekla je Tireli, koja jos ne zna hoće li se iduće godine kandidirati za predsjednicu Stranke rada-Hrvatskih laburista. Kaže i kako je ostavka Dragutina Lesara ocčekivana jer tako funkcioniraju laburisti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To bi učinio svatko od nas, bez obzira na funkciju. Mi preuzimamo odgovornost i nadam se da ce birači to prepoznati-rekla je Tireli.

Komentirala je i obračun Zorana Milanovića i Slavka Linića te poručila da je to loš način rada Vlade jer se loše stvari otkrivaju s dvije godine zakašnjenja i iz osvete.

- Stvari treba promptno rješavati , a ne da saznamo za njih tek kada se netkom nekome zamjeri. To je loša poruka svima , pogotovo građanima koji očekuju promjenu na bolje -rekla je Tireli  te dodala da se ne boji za poziciju Laburista.

- Mislim da je naša pozicija stabilna kao i dosad, mislim da ima prostora za naše djelovanje. Naša načela jednakosti i istinitosti je ono što našem društvu treba i mislim da ćemo to uspješno do sljedećih parlamentarnih izbora pokazati našim biračima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 7

  • marnikxx99 30.05.2014.

    Laburisti stvarno imaju autokratski statut, koji je i uzrokom mnogih nesuglasica u samoj stranci.

  • dik 30.05.2014.

    Hrvoje...pitas tko je ta Nansi...pa da ti kazem osba koja je imala dva ducana i jednu konobu i nista joj nije uspjelo...ducan sportskom opremom propao..a po naredbi svi sportski klubovi u tom kraju morali tamo kupovati...ali i to je bilo fjasko...konoba...!. Dodite pa se uvjerite u kojem je fazi... Ona kao i ministar poljoprivrede ...ne moze voditi maleni posloc a upravlja nekim ljudima i svima soli pamet jer joj se mora odati priznanje jer je blagoglagoljiva....to joj lezi...ali samo dok ju ne procitaju! Hajde Nansi ...vrijeme ti tece....

  • Hrvoje Horvat 30.05.2014.

    tko je ta nansi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare