To je to što me zanima!

'Do sredine svibnja isplatit će se 750 milijuna kuna potpora'

Nedjeljko Babić iz Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka rekao je kako su nakon sastanka uspjeli pronaći rješenje i da trenutno ne treba izlaziti na ulicu
Vidi originalni članak

Ministar Tihomir Jakovina rekao je u ponedjeljak na sastanku s predstavnicima Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka (HSUMP) kako će do sredine svibnja biti isplaćeno 750 milijuna kuna drugog dijela potpora poljoprivrednicima, i to između 1. i 16. svibnja. Dodao je da će maksimalno pokušati uvažiti zahtjeve proizvođača mlijeka koji su vezani uz potpore u sektoru mliječnog govedarstva.

Tijekom svibnja analizirat će se problemi koji opterećuju sektor, a o mogućim rješenjima raspravljat će se na redovitom Savjetu za mlijeko. 

Nedjeljko Babić iz Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka rekao je kako su nakon trosatnog sastanka uspjeli pronaći rješenje i da u ovom trenutku nema potrebe izlaziti na ulice, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • davordc 30.04.2013.

    pogledaj dunavski lloyd pa piši nešto

  • inženjer 30.04.2013.

    more bit da će neki ljudi dobit poticaje obrtnici. poduzetnici i poljoprivrednici al dosta bu opet išlo u njihov džep..

  • davordc 30.04.2013.

    vodit brigu samo o seljaku tko vodi brigu o meni dok oni voze mercedese ja sam u državnoj firmi i zarađujem im milone a plaću nisam dobio 6 mjeseci

Komentiraj...
Vidi sve komentare