To je to što me zanima!

Dobila ekstenzije s kose mrtve žene: Tjeme joj bilo puno crva

Kenija: Irene je imala jake glavobolje. Liječnik joj je pregledao tjeme. Bilo je puno crva. Ženi su vjerojatno stavili kosu leša. Morala je obrijati glavu i pije antibiotike
Vidi originalni članak

Irene Myangho iz Kenije je frizerka stavila ekstenzije. Ubrzo nakon toga počela je patiti od jakih glavobolja. Otišla je liječniku. Snimili su joj glavu i krv poslali na analizu, ali ništa nisu pronašli. Liječnik joj je onda pregledao tjeme. Bilo je puno crva koji su joj prodirali u lubanju. 

Analizom su zaključili da su crvi bili u kosi koja joj je nadograđena. Vjerojatno je kosa uzeta od leša, piše u petak Sundayworld.com. 

Irene je morala obrijati glavu i pije antibiotike. 

Ekstenzije iz istog paketa dobilo još 150 žena

Vlasnica frizerskog salona se brani kako im kosa stiže iz Velike Britanije, Amerike i Indije. Kaže kako su ekstenzije iz istog paketa ugradili još 150 žena  te se niti jedna nije žalila na bilo kakve probleme. Kaže kako pretpostavlja da se radi o kosi koju je tvornica za izradu perika odbila te da je predugo stajala na skladištu.

Djevojka umrla od ugriza pauka

U bolnici u Nairobiju su rekli kako su imali deset sličnih slučajeva u zadnjih šest mjeseci. Zabilježili su i slučaj djevojke (16) koja je umrla nakon što ju je pauk ugrizao nekoliko puta u glavu. Kasnije je otkriveno da je u kosi imala jajašca pauka. Pretpostavlja se da je i njoj nadograđena kosa mrtve žene.   

Idi na 24sata

Komentari 124

  • JazzMoli 02.03.2014.

    Priča stara nekoliko godina i, naravno, neistinita. Razne verzije i demanti na stranici http://www.snopes.com/horrors/vanities/hairweave.asp Novinarima je, vjerojatno, nedostajalo teksta da ispune prostor.

  • NinnaOuerghi 12.12.2013.

    sve za ljepotu

  • mama2misa 10.11.2013.

    i dalje ne razumijem kako se tako nešto može dogoditi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare