To je to što me zanima!

Dobila otkaz u pekarnici, bila je previše seksi za šefovu curu

Njemačka: Frances B. je radila u pekarnici 13 godina. Prošle godine je dobila otkaz. Kaže da ju je šef otpustio jer je njegova djevojka bila na nju ljubomorna
Vidi originalni članak

Frances B. (31) radila je 13 godina u pekarnici u selu od 2600 stanovnika u blizini njemačkog Magdeburga. Obožavala je svoj posao.

- Za mene je to uvijek bilo više od same prodaje kruha. Ljudi su dolazili u pekarnicu kako bi sa mnom razgovarali - kaže Frances. No u rujnu 2010. dobila je otkaz i to ubrzo nakon što je mlađi šef Bernd H. preuzeo posao. 

- Rekao mi je da sam krala i da me zato mora otpustiti. To je je zaista apsurdno - kaže Frances. Šefa je tužila i sud je odlučio da joj mora platiti 2500 eura odštete. U međuvremenu je saznala kako ju je otpustio jer je njegova djevojka bila na nju ljubomorna i to zbog njezinog izgleda. Bernd H. pak tvrdi kako su to samo tračevi, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • sooc10 09.02.2011.

    najbolja je dobra kombinacija od oboje

  • kozara 09.02.2011.

    nije losa majke mi.

  • mimi2 09.02.2011.

    U pravilu kad netko sam za sebe kaže da je lijep ili seksi-od toga ništa. Kao što se vidi iz priloženog... Prosječna teta, koja izgleda natprosječno staro za svoje godine i u bijeloj kutici i sa čipkicom na kosi-utopljena u peciva i od seksi ni "S".

Komentiraj...
Vidi sve komentare