To je to što me zanima!

Evakuirali sve zbog dojave o bombi na Županijskom sudu

Županijski sud u Zagrebu zaprimio je iza 9 sati dojavu o bombi. Prekinuti su svi sudski postupci u tijeku, te svi napuštaju zgradu suda, dok se ne provjeri dojava
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zagrebu zaprimio je u četvrtak iza 9 sati dojavu o bombi. Odmah su prekinuti svi postupci koji su bili u tijeku, te svi napuštaju zgradu suda. Čeka se dolazak pirotehničara koji će provjeriti dojavu.

Od 'poznatijih' slučajeva koji su zbog dojave prekinuti to su slučaj Drage Vidakovića, bivšeg čelnika Hypo leasing Kroatien, kojemu je danas trebala biti potvrđena optužnica. Inače, Vidaković je bio i svjedok na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Hypo i Ina-MOL.

U četvrtak se trebalo održati i ročište Dijani Čuljak i Vladmiru Šelebaju u slučaju 'Core Media', te još jedno suđenje u predmetu s dilerima droge.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • El Tractor 13.02.2015.

    Učestale lažne dojave...

  • IvanKrajc 12.02.2015.

    20 godina cekas presudu protiv optuzenika i kad ju dobijes ili prije toga umres ili osudenik dobije jadnu kaznu.U svakom slucaju nista ne dobivas.Postoji samo ona visa pravda.Pravda prirode i boga.

  • IvanKrajc 12.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare