To je to što me zanima!

Dobili su odbijenicu: Riblja Čorba neće svirati u Puli

Koncert Riblje čorbe u Puli je željela organizirati agencija M. Factory, koja im je organizirala i koncert u Srbiji. Povjerenstvo ih je odbilo
Vidi originalni članak

Srpska grupa Riblja Čorba htjela je u pulskoj Areni imati koncert, no povjerenstvo za ljetne programe odbilo je njihov zahtjev. Uz Čorbu su odbili i organizaciju programa "Kad bih bio Bijelo dugme", a u Areni će u kolovozu nastupiti Joss Stone i Solomon Burke, Tony Cetinski te Gibonni. Pjevač Riblje Čorbe, Bora Đorđević, u vrijeme rata deklarirao se kao četnik, a više puta govorio je kako nema šanse da zasvira u Hrvatskoj. Koncert Riblje čorbe u Puli je željela organizirati agencija M. Factory iz Beograda, koja im je organizirala i koncert u Areni Beograd.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tyra 28.05.2010.

    Nemam ništa protiv srpskog naroda, Riblju čorbu sam slušala u mladosti, ali vjerujte mi, toliko su mi se zgadile Borine četničke izjave i mržnjakoja isijava iz njega, tako da stvarno mislim da nije zaslužio da pjeva u Areni.

  • rodrigez 28.05.2010.

    Prije rata sam slušao čorbu i bili su sjajni.Ali kad se bora otvoreno proglasio četnikom za mene više ne postoje i u redu je što im nisu izdali dozvolu.

  • ivanmatko76 28.05.2010.

    Još najbolje da hoće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare