To je to što me zanima!

Dobili treće dijete: Fani nakon dva sina Kerumu rodila curicu

PRINOVA: Iz prvog braka s Ankicom Željko Kerum ima Nevu (24) i Joška (22), a s Fani (33) ima dva sina Franu (4) i Zvonimira (2). Malena Eleonora mu je peto dijete
Vidi originalni članak

Sve je ok, fala Bogu. Ako Bog da zdravlja, Fani će izaći u nedjelju. Kći će se zvati Eleonora, po Faninoj noni, rekao je presretni Željko Kerum (54), kojeg smo zatekli u splitskom rodilištu.

Nakon dva sina, Frane (4) i Zvonimira (2), Kerum i Fani (33) u četvrtak su 15 minuta prije ponoći dobili kćer. Beba je dugačka 51 cm, a teška 4050 grama. Porođaj je prošao u redu i obje su dobro. Kerum, navodno, nije bio na porođaju. I prije dvije godine je izjavio kako mu je nezgodno gledati porođaj i da mu to ne paše. 

Tino Jurić/Pixsell

Fani je trudnoću vodila kod privatnog splitskoga ginekologa. Da je treći put trudna doznalo se ovo ljeto kad je već bila u petome mjesecu trudnoće. Sa zaobljenim trbuščićem pojavila se na otvorenju njegove trgovine u Kaštel Štafiliću. Presretni Kerum tada nije skidao osmijeh s lica ni ruku s Fanina ramena. Prije nekoliko godina, dok je još bio gradonačelnik Splita, Željko Kerum je izjavio kako treba praviti djecu.

- To je tek bogatstvo. Što više djece, to ćemo biti jači. Svakako bih povećao naknade za rodilje i dao im punu plaću na dvije godine - izjavio je tada Kerum.

Iz prijašnjeg braka s Ankicom ima kćer Nevu (24) i sina Joška (22), po kojem je nazvao prodajni centar Joker u Splitu. Po Jošku je nazvao i jahtu Joke koju je, navodno, prodao Ivanu Čermaku.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • naomi-1 18.10.2014.

    Blago Kerumu ima dobre prijatelje,sve više liči na sv.Josipa drvodelju

  • 18.10.2014.

    ima dobre prijatelje!

  • Yassa 18.10.2014.

    rumke radi djecu kao na traci svaka čast smo daj nemoj stati , čestitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare