To je to što me zanima!

Ubio je ženu i bacio je u šaht: Odlazi u zatvor na 11 godina

Osijek: Josip Vidoš (59) iz Gorjana je na Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na 11 god. zatvora zbog ubojstva Dijane Vučkovac (37) u lipnju prošle godine
Vidi originalni članak

Josip Vidoš (59) iz Gorjana nedaleko Đakova u četvrtak je na Županijskom sudu u Osijeku nepravomoćno osuđen na 11 godina zatvora zbog ubojstva Dijane Vučkovac (37) u lipnju prošle godine u parku u Đakovu. Naime, Josip je tada udavio Dijanu nakon što mu je tražila cigarete i opsovala ga, a tijelo je stavio na bicikl i odvezao u središte grada i ubacio ga u šaht u dvorištu napuštene zgrade.

- Bio sam u parku, mala je vikala da hoće cigaretu. Rekao sam da nemam. Pitala je imam li novca pa da si kupi. Nisam imao, onime što zaradim od plastičnih boca, kupim kruh. Opsovala mi je oca i majku, lupio sam ju šakom u glavu pa je pala. Pomogao sam joj da se digne, ali ponovno mi je opsovala. Udario sam ju, opet je pala. Uhvatio sam ju objema rukama za vrat, ali nisam dugo, pustio sam ju. Lupio sam ju još jednom u lice. Bio sam ljut. Tresla je rukom na tlu, ali nije više bila živa - ispričao je Josip na suđenju.

Josip Vidoš se u zatvoru dvaput pokušao ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MarkoRadić_1 01.02.2013.

    Kad su se zaljubili to je bila ljubav na prvi pogled.

  • Hećim 31.01.2013.

    Sad će netko reći jugonostalgičar, ali prije toga u Slavoniji nije bilo, bar ne iz tih razloga......

  • little John 31.01.2013.

    mi za psovku dobijemo opomenu, pa nam puno

Komentiraj...
Vidi sve komentare