To je to što me zanima!

Dobio 2.000.000 kuna i na more će prvi put u 10 god.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mate Prskalo (64), umirovljenik iz Siska, dat će kćerima dio novca koje je osvojio, a za suprugu će kupovati voće i ribu koje si nije mogao priuštiti
Vidi originalni članak

Možda bi drugi reagirali burnije, no ja sam jednostavan čovjek. Samo sam rekao: 'Vidi, izašao je moj broj’, kaže umirovljeni strojarski tehničar Mate Prskalo (64) iz Siska. Na Dan domovinske zahvalnosti uplatio je loto 7/39, a njegov joker broj donio mu je dva milijuna kuna. Mate i supruga Mirjana skromno žive od mirovine.
- Igram igre na sreću već 38 godina. Isplatilo se. Jako sam zadovoljan. Dao Bog zdravlja, a Majka Božja penez. Zdravlje me doduše ne služi tako dobro kao sreća. Operirao sam tumor iza oka, a preživio sam i moždani udar - ispričao je.
Godinama razvija sustave igranja, a osim dobre intuicije, osobito važnim za svoj život smatra i brojku osam. U kolovozu je imao operaciju, moždani udar i - dobitak na lotu. Dio novca dao je jednoj kćeri, a drugoj će kupiti stan.
- No neka si malo zarade i same. Pazim na novac pa se ne bojim da ću sve potrošiti. I dalje ću živjeti skromno. Zdravije ću se hraniti jer si mirovinom nisam mogao kupiti voće i ribu. Odvest ću suprugu na more nakon deset godina - kaže. Očekuje navalu prijatelja, no samo će im reći da i sami igraju loto. Jedino se nada pozivu brata Miroslava iz Chicaga, s kojim želi sagraditi vikendicu u rodnoj Hercegovini.


U TJEDAN DANA PODIJELIO 21 MILIJUN KUNA
Četiri sretna igrača Hrvatske lutrije prošlog su tjedna osvojila ukupno 21 milijun kuna. Osim Mate Prskala iz Siska, koji je u dodatnoj igri joker dobio dva milijuna kuna, još veći sretnik dobio je čak 10,4 milijuna kuna u igri bingo plus 7. Listić je uplatio u Zagrebu. I treći igrač je uplatio bingo listić u Zagrebu i osvojio dva milijuna kuna. U Samoboru je netko u igri 7/39 dobio 6,7 milijuna kuna. U sljedećoj igri 7/39 očekivani dobitak je dva milijuna, u igri 6/45 tri milijuna, a jackpot na bingu će biti 5,6 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ambiguous 13.08.2008.

    Drago mije bas da je dobio, zelim sve najbolje!

  • allissya 13.08.2008.

    tako mi je drago, nakon što je čovik proživio da mu se i nešto lipo desilo. a to je novac ha ha. Bravo!!!

  • motorna pila 13.08.2008.

    sve čestitke! iako mislim da nije trebao u javnost. sad će najednom imat mnoštvo frendova, rođaka, nećaka,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare