To je to što me zanima!

Dobio na lotu jer je pratio koji su brojevi bili najčešći

Sretni dobitnik iz Sv. Ivana Zeline kraj Zagreba osvojio je 38 milijuna kuna na Supersedmici tako što je pratio dobitne kombinacije od Nove Godine
Vidi originalni članak

Dobitnik se javio u marketing Hrvatske lutrije. Bio je uzbuđen i sretan, ali ipak je pokušao ostati pribran. Riječ je o igraču iz Zeline kojem se napokon isplatilo višegodišnje igranje, kažu u Hrvatskoj lutriji.
Sretni dobitnik iz Sv. Ivana Zeline kraj Zagreba osvojio je 38 milijuna kuna na Supersedmici tako što je pratio dobitne kombinacije. Kombinaciju za dobitni listić odabrao je tako da je od Nove godine pratio koji su najčešće izvučeni brojevi. Jednakom logikom birao je i slovo. Loto igra čak trideset godina i napokon mu se posrećilo.
Dan nakon što su izvukli sretnog dobitnika, u kafićima, na tržnici i u dućanima u malom mjestu Zelini, svi su pričali o lotu i novopečenom multimilijunašu. Iako cijelo mjesto bruji  o tome, još ne znaju tko je dobitnik.
 - Ne, nitko još nije naručio rundu za sve, rekla je konobarica u jednom kafiću. Dodala je kako bi za nju to bio siguran znak da se radi o sretniku kojeg su izvukli. I u poslovnici Hrvatske lutrije u kojoj je u srijedu u 13 sati uplaćen dobitni listić kažu da nemaju pojma o kome se zapravo radi.
- Listić je uplaćen  dok je radila moja kolegica. Ja sam došao kasnije. Navečer su me mnogi došli pitati znam li o kome se radi,  ali morao sam ih sve razočarati - rekao je jučer zaposlenik Hrvatske lutrije. No svi se nadaju da će dobitnik pametno utrošiti novac.
Numerolozi kažu da je od sedam izvučenih brojeva čak pet sretnih. Samo 22 i 35, dodaju, spadaju u kategoriju nesretnih.

DRŽAVNI PRORAČUN U DVA DANA BOGATIJI ZA 11 MIL. KN

Sretni dobitnik iz Zeline morat će se pozdraviti sa 20 posto osvojenog iznosa. Oko 7,6 milijuna kuna poreza ide ravno u državni proračun. To nije jedini iznos kojim će se ovaj tjedan proračun nenadano napuniti. Na graničnom prijelazu Bajakovo carinici su u ponedjeljak navečer zaplijenili preko četiri milijuna kuna koje je pokušao prošvercati bračni par. Novac će deponirati na račun Ministarstva financija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • trrtrrt 18.02.2010.

    Nema sretnog dobitnika,nikad do sad se nije pokazao , sta to nije sumljivo,ja da sam dobio tu lovu na sradini Kvarnera bi mi vec stajala jahta iz koje bi rokao vatromet.

  • mayhem26 18.02.2010.

    Covjek je dobio zato sto je imao srece,mogo je on 100 puta pratit kombinacije,ako nemas srece neces ni cetvorku pogoditi......

  • bakica 18.02.2010.

    Pričam ti priču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare