To je to što me zanima!

Dobio optužni prijedlog jer je zapalio zastavu HDZ-a

Predsjednik osječkog i županijskog HDZ-a kažu da će policiji prijaviti članove HDSSB-a kojisu u petak bili pred njihovom zgradom i bacali jaja
Vidi originalni članak

Prekršajnom obradom utvrđeno je da je Osječanin (36) u petak ispred Doma HDZ-a u Osijeku zapalio stranačku zastavu HDZ-a, izvijestila PU osječko-baranjska. Zastava je inače u vlasništvu muškarca koji ju je zapalio, navodi policija, te protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira. Zastava je zapaljena tijekom prosvjeda braniteljskih udruga i građana na sudsku presudu o zatvorskim kaznama Branimiru Glavašu i ostalim u tzv slučaju "selotejp" i "garaža". Priopćenjem su se oglasili predsjednik osječkog i županijskog HDZ-a Dragan Kovačević i Tomislav Ivić, koji su naveli da će policiji prijaviti članove HDSSB-a koji su zapalili stranačku zastavu, te jajima i kamenjem gađali zgradu osječkog HDZ-a. Najoštrije su osudili "neprihvatljiv i primitivan čin, huliganski ispad koji je nanio ogromne štete ugledu Grada i svim građanima Osijeka" ističe se u priopćenju, te navodi kako će "poduzeti sve zakonske mogućnosti da se počinitelji kazne".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hulk10 10.05.2009.

    Pitam se dali bi dobio optužni prijedlog da je zapalio zastavu neke druge stranke,inače nek ju je zapalio,svaka mu čast

  • boresky 09.05.2009.

    ebem ti miša,nanjeli su štetu gradu i državi!!A ubijanje i mučenje,pljačka tuđe imovine nije sramota?????Koji to kreteni glume da su neka vlast i neki faktori?Vi ste gospodo hdssbeovska i hadezeovska samo za oranje i kopanje a ne za sramotu svojeg grada i slavonije!

  • Sofi 09.05.2009.

    Joj što su ljudi u Hrvatskoj nesigurni u sebe. Pa što ako je netko spalio zastavu, u krajnjoj liniji to je samo krpa, tkanina... Kod nas su svi tako osjetljivi na te zastave i gluposti, a odeš u Njemačku ili englesku, na jednom prozoru visi albanska zastava, na drugom talijanska, na trećem hrvatska itd... I nitko za to ne mari! A ovdje bi odmah strpali čovjeka u zatvor zbog povrede državnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare