To je to što me zanima!

Dobio pet mjeseci za golotinju: Moj penis jedva da se primjetio

Stephen obožava hodati gol, no to nije svakome prihvatljivo. Policiji su ga prijavili prolaznici i roditelji jer se gol šetao kroz šumu u blizini parka gdje se igraju djeca
Vidi originalni članak

Bivšeg britanskog marinca Stephena Gougha (53) osudili su na pet mjeseci zatvora zbog golotinje. Naturist je šetao 'kao od majke rođen' kroz šumu u blizini parka gdje se igraju djeca. Prijavili su ga prolaznici i roditelji.

Onima koji su protiv njega svjedočili na sudu kazao je kako su njegov penis zaklanjale trakice s pojasa ruksaka. U pismu svojoj djevojci Melanie Roberts (41), kojeg je poslao iz zatvora, napisao je kako se njegov 'ponos' nije primjetio jer si se trebao 'jako dobro zagledati da bi ga vidio'. 

Iako mu je sud odredio da treba posjećivati psihijatra on je rekao da to neće učiniti jer ne smatra da je naturalizam bolest, piše Sun

Idi na 24sata

Komentari 15

  • piva007 21.09.2012.

    ahahahaha, odličan naslov... Čuj, mali ti je, pa ono, ne bude ga nitko vidio... hahahaha

  • japanokinez 20.09.2012.

    Mislim da bi svi bili puno pametniji kad bi hodali goli. Ta odijela i krpice koje koštaju cijelo jedno malo bogatstvo, otišla bi u povijest. Stid i sram bi bila nepoznanica, a ovako imamo obučene geliptere i gelipterice koje nemaju ni stida ni srama obučeni. Kad bi morali hodati bosi i goli, da vidimo koliko bi bili usiljeni i puni sebe.

  • Artuković 20.09.2012.

    Inače se takvi stavljaju na psihijatriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare