To je to što me zanima!

Dobre vijesti: Ruski milijunaš kupio dionice TLM Holdinga

Igor Shamis je ugovor u Zagrebu potpisao s tvrtkom 'Euris', a dobru vijest za TLM Holding potvrdio je i predsjednik Hrvatskog sindikata metalaca Zdravko Burazer
Vidi originalni članak

Ruski milijunaš Igor Shamis, vlasnik United Group i željezare u češkom Pilsenu, preuzeo je dionice TLM-ova Holdinga, odnosno Prešaonice i Valjaonice. 

Shamis je ugovor u Zagrebu potpisao s tvrtkom 'Euris', a dobru vijest za TLM potvrdio je i predsjednik Hrvatskog sindikata metalaca Zdravko Burazer, javlja HRT.

- Za nas u sindikatu nije novost da su Rusi zainteresirani za TLM i da o preuzimanju Tvornice već neko vrijeme pregovaraju. Ali, malo zbunjuje što je, kako saznajemo, i dalje u igri i slovenski Impol na kojega se većina radnika TLM-a dosad „kladila" - rekao je Burazer. 


Idi na 24sata

Komentari 57

  • Duro 28.02.2015.

    Dovoljno je pogledat koliko su Rusi investirali u recimo Crnu Goru da se vidi tko su pravi investitori po svijetu. Hoteli, apartmani, marina bolja nego sve hrvatske zajedno. Ali nasi prodani politicari i novinari moraju plesat onako kako EU diktira. Rusi kupuju novcem a Ameri oruzjem pa neka razmisle ti kojima to jos nije jasno.

  • bopozopo 28.02.2015.

    Zašto toliko pljujete po Rusima pa oni su naša Slavenska braća, draži su mi od pokvarenih Amera.

  • El Tractor 26.02.2015.

    Ajde valjda će i tamo sunce svanuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare