To je to što me zanima!

Dobrodošli na beta verziju novog portala 24sata.hr!!!

Surfajte sajtom, testirajte ga i šaljite nam svoje pohvale, primjedbe, savjete... Ukratko, želimo da sudjelujete u izradi portala nove generacije
Vidi originalni članak

Kakav je to portal? Osim najbržih i najzanimljivijih vijesti, mnoštva atraktivnih video i foto sadržaja iz svih područja, viceva, karikatura, online igrica i drugih sjajnih sadržaja portal ima razne funkcionalnosti koji olakšavaju surfanje i pregledavanje sadržaja. Na portalu se ne može scrollati! Sav sadržaj nalazi se uvijek u jednom ekranu. Sve naslovnice rubrika, svi članci, fotogalerije i video clipovi. Svi su u jednom ekranu! Dakle, to znači da se cijeli tekst može pročitati bez dodatnih pokreta mišom. Drugi po redu članak iz iste rubrike ili možda onaj prethodni, može se dobiti klikom na lijevu ili desnu strelicu u polju LISTAJ ČLANKE koji se nalazi u alatnoj traci smještenoj u donjem desnom kutu stranice. Tamo se može i listati kroz glavne naslovnice NEWS, SHOW, SPORT, METRO, BINGO, VIDEO, FOTO i FUN/SEXY. A na svakoj naslovnici klikom na link PRIKAŽI JOŠ ČLANAKA dobije se još vijesti iz te rubrike. A još jednim klikom dobiju se svi članci. Portal je trenutno u beta fazi pa se pri unosu sadržaja može potkrasti greška ili zbog nekih tehničkih komplikacija jedan dio portala određeno vrijeme neće biti dostupan. Greške ili nelogičnosti mogu se prijaviti formularom koji će se otkriti klikom na gornji desni banner na svim naslovnicama. Tamo se mogu poslati i pohvale, primjedbe ili savjeti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tutek! 31.05.2020.

    Bezveze. Nepregledno, previše klikanja. Staro je bilo puno jednostavnije. Ono što si nekad dobio sa 1 klikom sad treba 3-4. Bezveze i gubitak vremena nepotreban. Mislim da ako ne popravite odustajem od 24sata.

  • violetmind 10.05.2020.

    Dobra ti je verzija😵!neda se logirat😄

  • Judita👥 03.03.2020.

    Dobro, gdje su komentari 🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare