To je to što me zanima!

Dodik je napao novinarku: Brišite, nemojte više dolaziti

Predsjednik Republike Srpske je na konferenciji napao novinarku Bete Ljiljanu Kovačević. Nakon što mu je postavila pitanje, on ju je pitao "Što ćeš ti ovdje?"
Vidi originalni članak

Milorad Dodik je u subotu na konferenciji za novinare u Banja Luci napao novinarku agencije Beta Ljiljanu Kovačević. Ona ga je nešto pitala, a Dodik je reagirao pitanjem "Što ćeš ti ovdje?". Novinarka mu je rekla kako je sjedište Republike Srpske javna institucije gdje nije zabranjen ulaz novinarima, a Dodik joj je onda odgovorio: "Nije zabranjeno, ali me čudi otkuda ti obraz da dođeš ovdje na način kako radite".  

- Ovdje sam ja domaćin, niste vi. Ova gospođa ovdje je lažljiva i šalje lažne informacije o izgradnji zgrade Vlade RS-a i ima obraza doći ovdje, a nikada se nije izvinula. Što lažete, nemojte ovdje više dolaziti. Možete odmah izaći van. Brišite odavde - rekao je Dodik novinarki. 

Spomenuta agencija je naime prije nekoliko godina pisala da su istražitelji i tužitelji počeli istragu protiv Dodika vezano uz izgradnju zgrade vlade i autoputa Banja Luka-Gradiška.  

Idi na 24sata

Komentari 192

  • lolita 29 04.06.2012.

    u pravu je čovjek!!! Pljuje ga, piše svašta o njemu i onda dođe kao nešto da ga pita!!! sa takvim kvazi novinarima ne možeš drugačije!!!! napolje- koji car

  • senad999 03.06.2012.

    ovom čobaninu samo fale ovce i pašnjaci i bio bi pravi pravcati čobanin ,, tako izgleda i tako se ponaša DODO ČOBANIN IZ TAKOZVANE REPUBLIKE MRSKE OSNOVANE NA GENOCIDU I PLJAČKANJU NESRBA ..............

  • maverick_1 03.06.2012.

    Napokon treba stati na kraj kvazi novinarima i njihovom bahatom pisanju i olajavanju ljudi i zvaničnika. Milorade, za ovo ti svaka čast i veliko HVALA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare