To je to što me zanima!

Dodik nadahnut Škotima: Neka se spremi Republika Srpska

Dodik smatra da nakon ovog Europska unija nema pravo nikome uskratiti pravo upotrebe referenduma kao oblik zaštite vlastitih prava, kao i pravo na bolji život
Vidi originalni članak

Referendum o nezavisnosti Škotske pobudio je mnoge separatističke nade diljem Europe, pa tako i one u Republici Srpskoj.

- I dok se u Španjolskoj spremaju da referendumsko pitanje iz Škotske prevedu s engleskog na katalonski, ja Škotima i ostatku Britanije želim miran i dostojanstven 18. rujan, koji će sasvim sigurno postati još jedan povijesni datum. A svima poručujem - neka se spremi Republika Srpska - poručio je Milorad Dodik, prenosi Blic.

Dodik smatra da nakon ovog Europska unija nema pravo nikome uskratiti pravo upotrebe referenduma kao oblik zaštite vlastitih prava, uključujući pravo na bolji život te kaže kako su stvorili zakonski okvir za provođenje takvog referenduma.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • DeanPetrovic 20.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tsar_SR 20.09.2014.

    Ma neka se vise odvoje i nek zive kako im je volja. Pa oni su vise Srbi nego mi u Srbiji covece :P Samo pogledajte ponekad RTRS i sve ce vam biti jasno :P

  • ivanka mostarka 20.09.2014.

    demokradizacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare