To je to što me zanima!

Dodik o Kolindi: 'Nije njeno da se miješa u politiku BiH i RS-a'

Referenduma u RS-u će biti, ali njihove teme birat će isključivo građani RS-a, odgovorio je Dodik komentirajući izjave Kolinde Grabar Kitaović i poručio da je 'iz ormara izvukla stare stereotipe'
Vidi originalni članak

Referenduma u Republici Srpskoj će biti, ali njihove teme birat će isključivo građani RS-a, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, javlja Radio Sarajevo.

Dodik je time komentirao izjavu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je kazala da nestabilnost u BiH ukazuje na to da BiH još nije potpuno politički emancipirana te da nedavni referendum u RS-u vidi kao prvi korak ka nizu referenduma, do moguće neovisnosti tog entiteta, što, kako kaže, otvara mogućnost za novi konflikt.  

- Nije njeno da se miješa u unutrašnju politiku BiH i RS-a – rekao je Dodik za RTRS, poručivši da je "stare stereotipe izvukla iz ormara".

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 01.12.2016.

    Evo zapivat ču jednu za sve političare : što to ima u ljudima tuuužnooo da ulaze u tuđe životeeeee, tko to živi u prošlosti mojooooj a još nije umro od sramoteeeee....

  • Ironfist 01.12.2016.

    Milorad Dodik = Gigi Govedina.

  • LANA555 30.11.2016.

    Ćitam ove proste komentare i ko voli i uživa u ratu nek ide.Meni se nejde.niti ga želim .

Komentiraj...
Vidi sve komentare