To je to što me zanima!

Dodik: Republika Srpska jaka je ako je jaka Srbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Premijer manjeg BiH entiteta poželio je dobru suradnju sa Srbijom, a u Sarajevu je izgubio spor protiv novinara koje je tužio zbog istraživanja
Vidi originalni članak

MIlorad Dodik u Večernjim je novostima rekao da se nada dobroj suradnji s novom vladom Republike Srbije. Rekao je da će Republika Srpska biti jaka ako bude jaka i Srbija.
Dodik je dodao  "da Republika Srpska trpi mnoge pritiske, posebice iz Sarajeva, da nestane". No, po njegovim riječima, "RS je trajna kategorija" kojoj je "Daytonski sporazum udario čvrste temelje" ističući da u RS "imaju i obveze koje poštuju, kao što poštuju sam sporazum i međunarodne institucije u BiH". Sud u Sarajevu odbacio je, pak, Dodikovu tužbu protiv novinara magazina 60 minuta, Federalne televizije, koji su istraživali manipulacije proračunskim novcem Republike Srpske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sussi 15.07.2008.

    crodis baš mi je drago ako se o tebi brine Hrvatska, o meni ne trebaju da se brinu, oni i ne znaju da ja postojim, a poznato mi je i kako se Dodik brine za svoje srbe samo jezikom, a ako je i ono za njega \"lokalni genocid\" svaka mu čast, onakav masakr i lokalni genocid, reći ću ti još da se niko nizakog ne brine, oni se brinu samo za sebe i svoje fotelje.

  • crodis 15.07.2008.

    sussi bolje ti je da se brines o tome kako nasa Hrvatska vlada malo brine o nama BiH hrvatima.Pustite vi srbe srbi svoje nedaju i brane bar sto se tice polozaja Srba u BiH.

  • angel7 15.07.2008.

    kaj pak sad ovaj melje?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare