To je to što me zanima!

Dogovorili prodaju HEP-a: Od tih novaca neće se kupovati Ina

HDZ uz potporu HNS-a planira prodati više od 25 posto HEP-ovih dionica. Trebali bi ih ponuditi građanima, ulagačima, ali i radnicima. Novac koji se prikupi od prodaje iskoristit će se za investicije
Vidi originalni članak

HDZ uz potporu HNS-a planira prodati više od 25 posto HEP-ovih dionica. Trebali bi ih ponuditi građanima, ulagačima, ali i radnicima. Novac koji se prikupi od prodaje iskoristit će se za investicije, a ne za otkup dionica Ine, kako je Vlada prethodno planirala.

U Vladi kažu da je cilj imati efikasnije javne tvrtke, piše Večernji list.

Procjenjuje se da bi država od prodaje mogla dobiti pet milijardi kuna.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Lun@ 777 06.08.2017.

    Najbolje da nas sve u paketu kupe Ameri. Izgleda da svi puno rade na tome od Predsjednice do Pemijera. Nije mi jasno kamo odlaze sva prikupljena sredstva: od turizma koji će premašiti sve dosadašnje godine, od cestarina, od svih nameta, poreza što nam svaka Vlada lupi čim dođe na vlast, od PDV-a, eto spremaju nam porez i od nekretnina. Tko može pobjegao je u druge zemlje, gdje svojim radom može pristojno živjeti. Tko će ovdje ostati, penzioneri, političari i uhljebi. Pa kuda ide ova Hrvatska, zapitajte se???

  • max2017 05.08.2017.

    ..baš si merkam ovu vilu "Zagorje" ......da se pogodim s nekim i frknem ju.....

  • Cipelcug 04.08.2017.

    U što će utrošiti novac od prodaje HEP-a???? Za za kvazi spašavanje Agrokora. Uostalom čijim novcem je izgrađen HEP?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare