To je to što me zanima!

Dojava o bombi na Harvardu: Evakuirali su čak četiri zgrade

Harvard je objavio da su primili "nepotvrđenu prijetnju bombom". Policija u Cambridgeu je objavila da su njihovi djelatnici bili na terenu i istražili dojavu
Vidi originalni članak

Harvard je objavio da su u ponedjeljak primili "nepotvrđenu prijetnju bombom". Policija u Cambridgeu je objavila kako su njihovi djelatnici bili na terenu i istražili prijavu. Evakuirali su četiri zgrade, Centar za znanost, Sever and Emerson Halls te zgradu sa spavaonicama, objavili su na web stranici Harvarda. Na terenu je bila policija i nitko se nije smio približiti, javlja Boston.com.  Harvard je kasnije objavio kako je policija pregledala sve zgrade i kako su one otvorene.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Milky way 17.11.2015.

    Ma oni su sami sebi dovoljna prijetnja , njima nisu potrebni nikakvi teroristi ni neprijatelji. Svako malo pa neki klinac naoruzan do zuba udje u skolu I pobije cijeli razred. Po njihovim skolama I fakultetima svako malo krvoprolice I bez terorista.

  • muskarac 16.11.2015.

    pokusaj skretanja paznje na ameriku..ipak je to zemlja heroja i ratnika..previse je dana utroseno na francusku prava zrtva je ipak priko atlantika -_-

  • kesha 16.11.2015.

    Pa moraju i oni malo ispasti žrtve da ne bi ispali presumnjivi. Tko je stvorio i talibane,Osamu bin Ladena i ISIL? Ako treba može se za viši cilj i žrtvovati nešto ljudskih života,no problem. Pametnom dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare