To je to što me zanima!

Dok brojni turisti bježe s Krima, kći zloglasnog ruskog ministra obrane uživa na suncu u toplesu

Ksenija je namjlađa kći ruskog ministra obrane, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, a prema nekim izvorima trenutno radi u Gazprombanci
Vidi originalni članak

Brojni turisti zbog bombardiranja bježe s Krima, ali zato kći ruskog ministra obrane Sergeja Šojgu nema tih briga. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ukrajinci kod Krima gađali ruski 'Orsk'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ksenija Šojgu snimljena je kako se sunča u toplesu na plaži uz Crno more i uživa u suncu dok još može. S druge strane, vojska njezina oca je optužena za brojne zločine, uključujući premlaćivanje ročnika, silovanje i ubijanje djece. Ksenija se nedavno susrela s ruskim predsjednikom prilikom posjeta Sankt Peterburgu. 

Inače, Ksenija je najmlađa kći ruskog ministra obrane, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, a prema nekim izvorima trenutno radi u Gazprombanci. Ksenija je glumila i u  u Mihalkovljevom filmu, a tad je odlučila da se ne bavi glumom. Ksenija je poznata kao tatina miljenica, koji ju je vodio na brojne važne državne događaje.

U medijima se pojavila kad je odgovorila na optužbe Putinovog kritičara Navaljnog, koji je ministra obrane optužio za skrivanje prihoda. 

Njezina starija sestra, Julija je po obrazovanju psiholog i vodi Centar za hitnu psihološku pomoć Ministarstva za izvanredne situacije Rusije, nakon što je diplomirala na Fakultetu psihologije na Moskovskom državnom sveučilištu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Plan B_459 11.08.2022.

    podrška za Putina. Zelenku se bliži kraj i zato konstantno jauce i zapomaže

  • Rad je najbrži put do siromaštva 11.08.2022.

    A pišete samo što CIA odobri valjda

  • Rad je najbrži put do siromaštva 11.08.2022.

    Koje laži , dezinformacije i nebitne stvari u ovim novinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare