To je to što me zanima!

Dok je u Istri napeto, policajci se kod Rijeke i Delnica daruju

Slovenski i hrvatski policajci kod Rijeke i Delnica izmijenili su poklone, rukovali se i najavili još bolju suradnju oko zajedničke granice baš kada traju napetosti u Savudriji...
Vidi originalni članak

Na graničnim prijelazima Rupa i Brod na Kupi jučer su se susreli predstavnici hrvatske i slovenske granične policije i lokalne uprave i samouprave s obje strane granice kako bi već tradicionalno razmijenili poklone prije nove godine.

U organizaciji Općine Klana, na graničnom prijelazu Rupa susreli su se predstavnici Policijske uprave primorsko-goranske, Policijske uprave Kopar, Postaje granične policije Rupa, Postaja granične policije Jelšane i Meja, kao i Općine Klana, Matulji i Ilirska Bistrica. U Brodu na Kupi susreli su se predstavnici hrvatske i slovenske granične policije, predstavnici Policijske uprave primorsko-goranske, Udruge "Kupa" iz Broda na Kupi i Turistično-športnog društva „Kostel“ i Općine Kostel.

- Uz srdačne čestitke i razmjenu prigodnih poklona svi sudionici susreta i istaknuli su uspješnu dugogodišnju suradnju te uvjerenje u nastavak kvalitetne suradnje. Tradicionalni susret graničnih službi, predstavnika lokalnih jedinica i stanovništva još jednom je pokazao i potvrdio obostrano kvalitetnu suradnju te siguran nastavak buduće suradnje radi daljnjeg unapređenja dobrosusjedskih odnosa i povezivanja stručnih djelatnika i stanovništva s obje strane granice - napisali su na stranicama Policijske uprave primorsko-goranske.

Možda će upravo njihov primjer pokazati vladama obje države kako rješavati probleme i kako živjeti na granici za dobrobit svih.



 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 29.12.2017.

    Tako i treba...

  • domoljub029 29.12.2017.

    to je lijepo i za čuti i za pročitati,,,bravo Policijo obje strane

  • Fenix 29.12.2017.

    Ovako ste i 90-tih pisali da je napeto i od niceg nnapravili krvavi rat !! Opet ???? Samota !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare