To je to što me zanima!

Dok putuje na sud fotografira: Odvjetnik radove izlaže u Puli

Saši Poldanu fotografija je ispušni ventil. U galeriji Makina u Puli 16. ožujka otvora se izložba 19 fotografija koje će svi zainteresirani moći pogledati do 11. travnja
Vidi originalni članak

Fotografiranje me opušta nakon napornog radnog dana. Ono mi je ispušni ventil, a i ostaje neki trajni trag u prostoru, priča Saša Poldan, odvjetnik iz Rijeke.

U galeriji Makina u Puli u petak 16. ožujka u 20 sati otvara se izložba "Different directions, same destination" odnosno 'Različiti putevi, isti cilj'. Izloženo je 19 fotografija snimljenih iz zraka u duž cijele jadranske obale i Baranje. Izložba je dobila naziv po fotografiji regate - sve jedrilice idu prema istom cilju, no svaka svojim putem. Slijed fotografija prirode na izložbi završava portretom prijateljice Sandre.

- Većina fotografija nastala je na putu na rasprave. Spojio sam posao s hobijem - objašnjava Poldan (46). Uživa dok iz malog zrakoplova snima fotografije. Svom hobiju iz djetinjstva vratio se 2001. oduševljen digitalnom fotografijom. Ovo je njegova druga samostalna izložba. Prva su bile fotografije Islanda iz zraka, a imao je i nekoliko skupnih izložbi.

- Mislim nastaviti i fotografijama objediniti cijelu Hrvatsku - dodao je.

Izložbu možete pogledati do 11. travnja.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • floyd_1 16.03.2012.

    Zanimljiv hobi. Važno je da čovjek uživa u onom što radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare