To je to što me zanima!

Doktor bludnik ekspresno dobio godinu dana zatvora

Liječnika M. Kurzu osudili su jer je bludničio nad dječakom. I prije je bio osuđuvan zbog bludnih radnji, no bez problema je dobio novi posao
Vidi originalni članak

Općinski sud u Osijeku za samo jedno prijepodne počeo je i završio suđenje liječniku iz Podravske Moslavine, Miroslavu Kurzu (62). Za bludne radnje nad 15-godišnjim dječakom nepravomoćno su ga osudili na godinu dana zatvora. Liječnik, koji je došao raditi u Podravsku Moslavinu i Viljevo kao zamjena Wadiju Zoghbiju dosad je već triput osuđivan. Na Općinskom sudu u Kninu 2002. godine osudili su ga na četiri mjeseca zbog primanja mita. U Koprivnici su ga 2004. godine osudili na pola godine zatvora zbog zadovoljavanja pohote pred djetetom, a u Novoj Gradiški ga je sud kaznio novčanom kaznom zbog nepružanja medicinske pomoći.
Ravnatelj Doma zdravlja u Donjem Miholjcu, Nedeljko Kovačić, kaže da u tom kraju i inače imaju problema sa zapošljavanjem liječnika te da su vrlo često prisiljeni prihvatiti svakoga koga im se pošalje. Za zamjenskog liječnika Kovačić tvrdi da su dobili preporuku od Hrvatske liječničke komore.
Policija je liječnika privela 12. srpnja. Međutim, dok presuda ne postane pravomoćna liječnik će biti na slobodi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sanja4 20.07.2008.

    da ukradeš slaninu u dučanu dobio bi više!

  • Melios 18.07.2008.

    Vidi se da zapošljavaju svakoga , nemogu vjerovati da čovjek sa takvom prošlošću može igdje dobiti posao,slažem se sa komentarima,presuda je SRAMOTNA!!!!!!!!!

  • Astro2008 18.07.2008.

    Zanimljivo kako ovaj tekst ima samo 6 komentara ( s mojim 7) a onaj o Simoni i Anti 39!!! Da se čovjek zapita....

Komentiraj...
Vidi sve komentare