To je to što me zanima!

Doktorici Buković pozlilo kad su je osudili za primanje mita

Doktorica mora vratiti 69.350 kuna. Na istu kaznu osuđena je i dr. Vinka Luetić Herman, koja mora vratiti 73.000 kuna. Davor Flegar osuđen je na 10 mjeseci
Vidi originalni članak

Doktorici Neviji Buković pozlilo je kada ju je sutkinja nepravomoćno osudila na godinu i četiri mjeseca zatvora zbog udruživanje radi počinjenja kaznenog djela i primanje mita. Pored toga mora vratiti 69.350 kuna. Na istu kaznu osuđena je i dr. Vinka Luetić Herman, koja mora vratiti 73.000 kuna. 

Bivši djelatnik na ovršnom odjelu suda Davor Flegar osuđen je na 10 mjeseci zatvora i mora vratiti 40.150 kuna, a ostalih sedmero okrivljenika osuđeno je na uvjetne kazne.

- Nedopuštene razmjene novca i usluga koje su optuženi činili radi vlastitog probitka potkopava temelj demokratskog društva i moralno je nedopustivo - kazala je sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Renata Miličević obrazlažući nepravomoćnu presudu. 

Podsjećamo, riječ je o ostatku predmeta u kojem je bilo optuženo 69 ljudi na čelu s dr. Dragom Rubalom. On i 58 optuženika priznali su krivnju te su se nagodili s USKOK-om, dok se preostalih 10 optuženika odlučilo sjesti na optuženičku klupu.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • lilyan 16.02.2015.

    a vidi čuda, i meni je pozlilo nakon što sam spavala s mužem a nakon devet mjeseci sam saznala i zašto i isto morala (na teži način) vratit ono što sam uzela i uživala - sve se vraća sve se plaća :)))))

  • ivič 14.02.2015.

    kolko u Tvrkovoj sa Rubelom sređivalo mirovine!

  • Prevaratska Republika 14.02.2015.

    ove žene mi nije ni malo žao, znala je dobro šta radi, al ovo je hrvatska za mito se prodje pre dobro, koda nisi ni kažnjen, znači dobro če proć s kaznom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare