To je to što me zanima!

Dolijali: Uhitili mladiće koji su kao maloljetnici ubili starce

Srbija: Četvorica mladića su prije dvije godine upala u kuću bračnog para Radulović. Zaklali su ih nožem zbog mirovine. Jedan od suučesnika imao je tada 13 godina
Vidi originalni članak

Policija iz srpske Jagodine uhitila je troje mladića koje sumnjiči da su u veljači 2008. godine ubili Stanišu (82) i Mariju (81) Radulović. D.D., S.I., D.B. u vrijeme brutalnog ubojstva bili su maloljetni. Četvri suučesnik u zločinu imao je tada samo 13 godina, piše Blic. Mladići su starce zaklali kuhinjskim nožem. Njihova osakaćena tijela odnijeli su u šupu. Porazbacali su stvari po kući i ukrali novac. Maloljetnici su starce ubili samo zbog materijalne koristi. Bračni par Radulović primali su starnu mirovinu. Osim za kravo ubojstvo grupu terete i za 20 drugih kaznenih djela, do kojih su neka od njih krađa, razbojništava i izazivanje opće opasnosti. Trojici mladića odredili su zadržavanje od 48 sati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • axlica 13.01.2011.

    hjoooj a koliko sam ja puta rekla da takve idiote od prvog počinjenog djela treba doooobro kazniti da se ne ponavlja isto.. a ovi ih 20 i više napravili..

  • Gašpar 13.01.2011.

    Onaj pametnjaković koji je izmislio pojam "demokracija" samo je dao drugi naziv za anarhiju doduše ne u punom smislu riječi ali vrlo blizu. Ljudski um je sklon iskoristiti svaku vrstu društvene slobode na način da je zloupotrijebi, osobito ako se radi o maloljetnicima koji misle da im je sve dopušteno jer nakaradni pravosudni sustav ne zna kako bi kaznio njihovo asocijalno ponašanje pa su i glupani shvatili rupu u zakonu.

  • Marinm 13.01.2011.

    nažalost,svijet je okrutan a sve je počelo od vremena abela i kaina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare