To je to što me zanima!

Dom zdravlja Zagrebačke županije nabavio 6 novih vozila

Riječ je o novim i10 Hyundai modelima, koja su kupljena putem javnog nadmetanja a koja će postati dio voznog parka od 60-tak vozila
Vidi originalni članak

Dom zdravlja Zagrebačke županije skrbi za oko 350.000 stanovnika, uglavnom preko patronažne službe za čije potrebe su vozila i kupljena. Ova investicija mnogo znači i ne postoje više vremenski uvjeti koji bi mogli spriječiti pravovremeni dolazak do pacijenta. Nažalost sada u voznom parku imamo vozila stara i po 15-tak godina. - rekao je  dr.sci. Većeslav Bergman dr. dent. med. ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije , dodaje kako je patronažna služba zadovoljavajuća i u skladu sa stanadardima, no s novim vozilima bit će još na višem nivou.

Nova vozila najviše će značiti onima koji njima upravljaju:

“Ovih šest novih vozila za potrebe izvanbolničke patronažne službe koristit će se isključivo patronažne sestre u svrhu obavljanja patronažne djelatnosti. Obzirom da su do unazad desetak godina kolegice koristile javni prijevoz ili private automobile ova vozila nam zaista puno znače” u razgovoru ističe glavna sestra ispostave Zaprešić, dipl.med.tech. Irena Car Čuljak , jedna od dvanaest djelatnika patronažne službe koji su prisustvovali preuzimanju vozila u Gašparić Autu u Velikoj Gorici. Zadovoljstvo ne skrivaju: “Sada smo mirni neko vrijeme, uz naravno konstantno ulaganju u novu opremu,...”

Riječ je o investiciji DOM ZDRAVLJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE iz ostvarenih sredstva za decentralizirane funkcije u zdravstvu, sredstva iz  proračuna Zagrebačke županije koja se planiraju godinu dana unaprijed.

Kako je bilo na preuzimanju novih vozila pogledajte u fotogaleriji.:

Idi na 24sata