To je to što me zanima!

Don Ivan Grubišić: Nećemo koalirati s nijednom strankom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Don Grubišić ističe kako će obavljati obje funkcije ukoliko uđe u Gradsko vijeće i u Županijsku skupštinu. Kaže kako oni neće koalirati s političkim strankama
Vidi originalni članak

Don Ivan Grubišić će sa svojim Savezom za građansku i etičku Hrvatsku izaći na lokalne izbore u svibnju, a s nezavisnom listom će izaći u Solinu, Kaštelima, Podstrani, Omišu, Makarskoj, Šibeniku, Zadru te možda na Braču i na Visu. Rekao je da će imati svoje kandidate za gradonačelnika i župana, ali nije siguran da će se sam prihvatiti tih funkcija.

- Mi razmatramo razne mogućnosti koga bi kandidirali za te dvije funkcije. Što se mene osobno tiče, rekao sam da nisam oduševljen da još jedan križ stavljam na leđa - rekao je Grubišić za Media Servis. Dodao je kako bi na tim mjestima želio vidjeti mlađeg čovjeka, fakultetski obrazovanog, koji je po mogućnosti iz Splita. 

Don Grubišić ističe kako će obavljati obje funkcije ako uđe u Gradsko vijeće i u Županijsku skupštinu. Kaže kako oni neće koalirati s političkim strankama, a predizborna koalicija, ni poslijeizborna koalicija neće biti između saveza i političkih stranaka. Grubišić ističe kako će se u predizbornoj kampanji zalagati za regionalizaciju.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • melkiot 30.01.2013.

    Šta nije on rekao prije parlamentarih izbora da ako uđe u sabor, da neće primati plaču, tj. uzimati je sebi? Gdje je njegovo obečanje?

  • zdepar 16.01.2013.

    Don Ivane krasi vas smirenost i nepotkupljivost , nemojte da obećanje fotelja to pokvari

  • AquaZara 15.01.2013.

    Done, done, manje surovanja s drugom Jovanovicem. Sto reci o covjeku koji nakon 50 godina pljuje po svojoj obitelji??? O da, samo smo tebe jos trebali.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare