To je to što me zanima!

Don Kaćunko: Barbie je loš uzor jer nikada nije rodila

Obrušio se na lutku: Anđelko Kaćunko kaže da su knjige o Harryju Potteru štetne, a da je Barbika loš primjer djeci jer je neovisna i sama zarađuje
Vidi originalni članak

Don Anđelko Kaćunko, svećenik iz Gospića, u subotu navečer je u prepunoj dvorani Malog kazališta u Labinu govorio o Bibliji, medijima, medijskim ovisnostima i podvalama. Tribinu “Biblija i mediji - koga slušati?” organizirao je Hrvatski katolički zbor “Mi” iz Labina. Kaćunko kaže da su mediji blokada za duhovna dobra, štete zdravlju te svojom lukavštinom i senzacionalizmom kod ljudi izazivaju ovisnost jaču i od najpodmuklijih droga. Nasmijao je dio publike spominjući štetnost literature o Harryju Potteru i proslavi rođendana lutke Barbie.
- Evo vidite, Barbika je ovih dana proslavila svoj rođendan i djeca punih 50 godina upijaju te poruke medija o njoj. Barbie  je uvijek lijepa, vitka, nema obitelj i živi sama.  Barbie nikad nije rodila. Sama zarađuje za život i neovisna je - opisao je Barbikin loš primjer dodavši kako i stihovi pjesme “Idem tamo gdje je sve po mom” za djecu baš i nisu bezazleni. Na kraju tribine pojasnio je da građani iz nastale ekomomske krize najlakše mogu izaći samo okretanjem križu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • BLU_1 24.03.2009.

    don kaćunko ti si deb*l

  • just_a_girl 24.03.2009.

    kak nema, pa kaj su sve one Šeliiiceee :P i kak se zove maji dečko? hmm.. ugl. ima dječice :))

  • jaguar 24.03.2009.

    A koliko je tek Kacunko los uzor kada niti on nema djece ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare