To je to što me zanima!

Donaldova dinastija: Tko je tko u velikoj Trumpovoj obitelji?

Novi američki predsjednik Donald Trump u aktualnom trećem braku sa Slovenkom Melanijom ima desetogodišnjeg sina. No prije toga bio je dva puta oženjen
Vidi originalni članak

Tko je to na fotografiji:

1. sin Donald Jr. sa suprugom Vannesom i dvoje djece

2. kći Ivanka Trump sa suprugom

3. sin Eric sa suprugom

4. kći Tiffany

5. sin Barron

Slovenka Melanija rođena Knauss postala je prva dama Amerike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin 24 godine stariji suprug Donald ušao je u Bijelu kuću i tako postao 45 predsjednik SAD-a. Ona je njegova treća supruga.Donald je prije nje ljubio dvije plavuše. S prvom suprugom Čehinjom Ivanom dobio je troje djece, a s drugom Amerikankom Marlom jedno dijete. Pa krenimo od početka

Ivana Trump  - prva žena

Poznat kao veliki ljubitelj žena novi predsjednik SAD-a Donald Trump prvi put se oženio tri godine mlađom češkom manekenkom i skijaškom olimpijkom Ivanom Zelničkovom 1977. godine i u 15-godišnjem braku dobili su dva sina i kćer.

Ona je rođena 1949. u gradu Zlinu u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Udala se prvi put sa dvadeset i dvije godine i to za agenta za prodaju nekretnina Alfreda Winklmayra, koji joj je bio prijatelj iz djetinjstva.  No, 1975. godine seli u Kanadu, razvodi se, počinje raditi kao model i uskoro odlazi u New York. Tamo upoznaje Donalda Trumpa koji ostaje opčinjen dugonogom plavokosom češkom ljepoticom. Nakon samo godinu dana veze se žene i na Staru Godinu 1977. dobivaju prvo dijete, sina Donalda Jr., 1981. kći Ivanku, a 1984. godine i sina Eric. Govorila je da ju je osvojio šarmom, inteligencijom i svojom nepresušnom energijom.

Bračni par Trump ubrzo postaje jedan od najpoznatijih u njujorškom otmjenom društvu, a Donald je Ivani također pružio važnu ulogu u razvoju vlastitog poslovnog imperija, pa je u jednoj anketi 1990. godine  Ivana proglašena "hotelijerkom godine" u SAD-u.  Kada je krajem 1990. otkriveno kako Donald održava vanbračnu vezu s glumicom Marlom Maples,  Ivana pokreće spektakularnu brakorazvodnu parnicu, intezivno praćenu u medijima koja je okončana sudskom nagodbom 1992. godine. Donald je Ivani isplatio 25 milijuna dolara, a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:

– Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve.

Nakon toga Ivana se udavala još tri puta, ali su svi brakovi završili razvodom. Velika je ljubiteljica jadranske obale te je na ljetovanju u Hrvatskoj bila puno puta.

Sa kćeri Ivankom

Ivana Trump s bivšim mužem Donaldom ostala jeu korektnim odnosima, te je 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za američkog predsjednika jer bi, istaknula je više puta, bio sjajan predsjednik.

Marla Maples - druga žena

Donald i 17 godina mlađa Marla započeli su vezu još dok je Donald bio u braku s Ivanom. Zbog ove lijepe plavokose misice, jedine Amerikanke od Trumpovih žena, Donald je ostavio Ivanu. Marlu su tada svi gledali kao razaračicu slavne obitelji, a uskoro su ona i Donald uplovili u bračnu luku.

Nikad nije ništa ružno rekla o bivšem suprugu a čak je 2013. godine priznala u Oprah show da ga nikad nije prestala voljeti.

Petero djece od tri žene

Donaldova djeca iz braka s Ivanom, sinovi Donald J. i Eric kao i kći Ivanka završili su visoke škole i od prvog dana radili za oca. Danas su na vodećim pozicijama obiteljskog koncerna The Trump Organization. 

Donald Junior

Najstariji sin Donald (39) diplomirao je ekonomiju, a tečno priča i češki, jezik svoje majke. Nikad se previše nije medijski eksponirao, radi s bratom i sestrom u obiteljskoj tvrtki već godinama.

Vjenčao se 2005.godine s manekenkom Vanessom Haydon te s njom dobio dvije kćerke i tri sina.

Ivanka Trump

Drugo dijete Ivane i Donalda lijepa Ivanka majka je troje djece, ali i vješta i vrijedna poslovna žena. U obiteljskoj tvrtki zadužena je za hotele i nekretnine, a kao mlada se bavila i manekenstvom. I ona je diplomirala ekonomiju. 

U izbornoj kampanji Trumpovo najjače oružje upravo je bila njegova kći Ivanka. Kad je on 6. lipnja 2015. objavio svoju kandidaturu, Ivanka je bila ta koja je oca predstavila naciji i svijetu. Ivanka je, naime, elegantna, lijepa i pristojna za razliku od svojeg često vulgarnog oca.

Od 2009. je u skladnom braku s Jaredom Kushnerom radi kojeg se preobratila na židovstvo. Ove godine su u kolovozu posjetili Dubrovnik.

Eric Trump

Najmlađe dijete Ivane i Donalda radi s starijom sestrom i bratom, a njegova uloga u tvrtki je širenje obiteljskog carstva izvan granica SAD-a. Diplomirao je financije i menadžment. Također je vlasnik obiteljske vinarije te vodi golf terene u vlasništvu njegova oca. Bavi se i humanitarnim radom.

Na čelu je  humanitarne udruge, koja skuplja novac za dječje bolnice. Prije dvije godine vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom producenticom Larom Yunaskom.

Tiffany Trump

Jedino dijete Donalda i Marle 23-godišnja Tiffany ove godine je završila University of Pennsylvania te zaradila diplomu iz sociologije i urbane kulture. Cijelo vrijeme studija imala je podršku roditelja, ali i polubrata i polusestre Ivanke i Barona s kojima je bliska.

U vrijeme svojih tinejdžerskih dana izrazila je želju da postane pop pjevačica pa se tako 2014. godine okušala u glazbenom svijetu, objavivši singl "Like a Bird". Uspjeh singla nije bio zapažen pa je odustala od glazbe.

Njezin Instagram profil je jako popularan jer se Tiffany druži s američkom elitom. Ona je jedna od onih bogatih klinaca na Instagramu. 

Barron Trump

Najmlađe dijete novoizabranog američkog predsjednika ima tek 10 godina. Godinu dana nakon vjenčanja, Melanija je rodila Barrona, a navodno osim engleskog dječak priča i slovenski. Iako mu je tek deset godina, nije mu bilo teško pratiti svog oca po predizbornim skupovima.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • Mél.C.B.🌼 10.11.2016.

    Ivanka je prava rasna ljepotica, bas prava njezna profinjena zensa ljepota! :)

  • Christian Ritter 10.11.2016.

    Kad ima biliune nije mu tesko imat ljepe zenske

  • Miške 10.11.2016.

    Tako se naseljava Amerika. A zašto niste taj članak objavili PRIJJE izbora ? Nije dao hazda, hazjajec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare