To je to što me zanima!

'Dončić bi najviše učinio za ovu zemlju kad bi dao ostavku'

Sindikalist Krešimir Sever je na prosvjedu povjerenika Sindikata hrvatskih željezničara rekao kako su podjednako nesposobne Uprave HŽ-ovih tvrtki i ministar
Vidi originalni članak

Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata je u utorak zatražio ostavku ministra prometa Siniše Hajdaša Dončića. Sever je na prosvjedu povjerenika Sindikata hrvatskih željezničara u Zagrebu rekao kako su podjednako nesposobne Uprave -ovih tvrtki i ministar. 

- Ministar Hajdaš Dončić trebao bi prihvatiti realnost koja znači da je on nesposoban ministar, da nije za ovaj resor i da bi najviše učinio za ovu zemlju kad bi dao ostavku - rekao je Sever. Na prosvjedu je bilo 50-ak ljudi koji su prosvjedovali zbog otpuštanja stotina radnika HŽ Carga i HŽ Putničkog prijevoza. Tražili su i da se umjesto otkaza provede uvođenje nepunog radnog vremena gdje god je to moguće.  

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SAINT 17.04.2014.

    Neka ode ova vlast, jer ne vole ovu zemlju to je očito. A nikada je nisu ni želili , to je jasno svima.

  • ivanvinkovci 17.04.2014.

    Odlazite niste htijeli ovu državu i ne volite ju... apropo tome nećete ni mislit na nju prilikom donošenja odluka nego samo na sebe i interese vas i vama slicnih... DOLJE VLADA!!!

  • ŠimunPetrić 17.04.2014.

    Puno njih bi puno ucinili za ovu zemlju kad bi dali ostavku..pocevsi od vladajuce koalicije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare